LAMAN UTAMA PROFIL GURU BESAR TESTIMONIAL HUBUNGI KAMI CARA PEMBAYARAN

MINYAK MAHABBAH PENGASIHAN ASMA HIDAYAH KAROMAH (Bulu Perindu Emas) HIDAYAT JATI

Minyak Mahabbah Pengasihan Asma Hidayah Karomah (Bulu Perindu Emas) Hidayat Jati telah dilancarkan secara rasminya pada 15.12.2017 (Jumaat). Penyediaan Terhad, Siapa Cepat Dia Dapat!!!

Atas permintaan peminat yang sangat tinggi, kini kami kembali dengan Minyak Mahabbah Pengasihan Asma’ Hidayah Karomah (Bulu Perindu Emas) Hidayat Jati Versi baru, minyak pengasihan yang diformulasikan dengan inti sari segala minyak pengasihan berdaya tuah tinggi dan penambahan beberapa ritual yang terisi didalamnya khas untuk anda. Kami pasti, anda telah lama menanti keberadaan minyak ini di Hidayat Jati Spiritual Development Centre. Jangan bertangguh lagi. Kuantiti penyediaan minyak pengasihan berdaya tuah tinggi ini sangat terhad. Banyak masyarakat yang telah terlepas peluang memilikinya sedikit masa lalu. 

Penyediaan Minyak Pengasihan bertuah tinggi jenis ini amatlah rumit, diisi dengan ritual yang berat dan ketat dengan gabungan Energi Bulu Perindu Asli dan sentuhan ayat-ayat suci Al-Quran dengan menggunakan ilmu tingkat tinggi dan super bioenergi yang mempunyai adab-adab yang khusus dalam penyediaannya. Minyak Pengasihan ini tidak dapat dibuat atau disediakan dengan sekaligus banyaknya dan mempunyai hari tertentu sahaja dalam penyediaannya. Ini bermakna, jika minyak ini habis, maka, anda akan menanti masa yang agak lama untuk kami memproses kembali Minyak Pengasihan berdaya tuah tinggi ini. Jangan lepaskan peluang untuk memilikinya. Lengkap dengan cara penggunaannya.

Minyak Pengasih ini terkenal dengan julukan Penakluk Cinta Sejati. Minyak Pengasih ini sangat ampuh bagi pelbagai tujuan dan kehedak anda. Minyak Pengasih bertuah ini intisari dari segala minyak pengasihan / pelet yang ada di muka bumi. Pemakainya jika memikat lawan jenis, pasti yang dipikat bertekuk lutut pasrah jiwa raga. Jika suami / isteri atau kekasih khianat akan segera sedar dan terkunci selamanya pada orang yang memakai minyak yang berdaya tuah tinggi ini. Minyak Pengasih ini cukup disapukan di hujung jari sipemakai dan dicalitkan pada seseorang dengan bertujuan pemakai akan dipandang manis ataupun dikasihi orang lain. Dan apabila dicalit pada seseorang, akan membuat orang itu menjadi lemah dan sentiasa teringat  padanya.

Minyak Mahabbah Pengasihan Asma’ Hidayah Karomah (Bulu Perindu Emas) Hidayat Jati merupakan formulasi ilmu Mahabbah Pengasihan Agung warisan para leluhur yang ampuh dan langka keberadaannya, hanya orang-orang tertentu saja yang mewarisi dan menguasainya. Minyak Mahabbah Pengasihan ini berisi Bioenergi Mahabbah Pengasihan luarbiasa yang ketika difungsikan dan diarahkan, kekuatan Mahabbah Pengasihannya langsung bekerja secara automatik menembus dan mempengaruhi fikiran / batin bawah sedar siapapun yang dituju untuk menuruti segala keinginan si pemilik Minyak Mahabbah Pengasihan Asma’ Hidayah Karomah (Bulu Perindu Emas) Hidayat Jati ini.

Untuk memiliki Minyak Mahabbah Pengasihan Asma’ Hidayah Karomah (Bulu Perindu Emas) Hidayat Jati ini Anda TIDAK diharuskan melakukan ritual-ritual yang memberatkan seperti puasa, patigeni, bertapa dan sebagainya. Anda tinggal pakai saja mengikut panduan yang diberikan. Sangat mudah, kesan segera, Insya Allah.

INSYA ALLAH, Setelah Anda menerima Minyak Mahabbah Pengasihan Asma’ Hidayah Karomah (Bulu Perindu Emas) Hidayat Jati ini baik secara langsung mahupun jarak jauh, Minyak Mahabbah Pengasihan Asma’ Hidayah Karomah (Bulu Perindu Emas) Hidayat Jati ini siap pakai dan langsung dapat dirasakan manfaatnya, diantaranya :

 1. Meluluhkan / menaklukkan siapa saja yang Anda inginkan
 2. Membuat rindu selalu ingin bertemu bagi siapa pun yang melihat dan mendengarkan suara Anda
 3. Mengaktifkan aura ketampanan/kecantikan/inner beauty secara alami dan siapa pun akan dibuat takjub melihatnya
 4. Memancarkan daya magnetisme, daya tarik, daya pikat, dan daya pesona yang luar biasa secara terus menerus
 5. Memberi kemudahan dalam urusan percintaan, karier, daya tarik, dan kesuksesan serta menjadikan penggunanya memancarkan Aura Pesona Luarbiasa yang berkilau dan selalu menjadi orang yang diperhatikan/disegani di sekitar kita ataupun dimana saja baik dalam pergaulan mahupun pekerjaan
 6. Pemikat Sukma & Penakluk Sukma
 7. Menjadi pusat perhatian penting dan positif oleh siapapun,dimanapun Anda berada
 8. Dicintai dan disayang semua orang
 9. Mudah dipercayai oleh orang lain
 10. Pengasihan khusus dan umum
 11. Membersihkan aura-aura negatif di dalam tubuh
 12. Disayang atasan disegani bawahan
 13. Puter giling / mengembalikan kekasih / isteri / suami yang berpaling ke lain hati
 14. Wibawa/kharisma tingkat tinggi
 15. Membangkitkan rasa percaya diri
 16. Mempermudah datangnya jodoh
 17. Meredam amarah /kemarahan siapa pun
 18. Mengubah lawan menjadi kawan
 19. Mengikat pelanggan / relasi
 20. Suami / isteri atau kekasih khianat akan segera sedar dan terkunci selamanya
 21. Pelarisan usaha apa saja, Dan masih banyak lagi manfaat lain yang boleh dibuktikan dengan keampuhan Minyak Mahabbah Pengasihan Asma’ Hidayah Karomah (Bulu Perindu Emas) Hidayat Jati ini dengan keizinan Allah.

BAYANGKAN DAN RASAKAN...
Dengan memiliki Minyak Mahabbah Pengasihan Asma’ Hidayah Karomah
(Bulu Perindu Emas) Hidayat Jati tersebut, Anda mempunyai kemampuan yang sangat luar biasa untuk menaklukkan, menundukkan, dan menarik orang orang yang Anda pilih ke pangkuan Anda. Daya Pesona Anda terpancar melalui wajah sampai seluruh tubuh yang getarannya dapat dirasakan oleh orang-orang di sekitar Anda.

TESTIMONIAL
Minyak Pengasih Bulu Perindu

Cepat rebut peluang keemasan ini. Dapat dimiliki siapa saja muslim/non-muslim serta dapat diproses secara langsung mahupun jarak jauh. Kegunaan Multi Fungsi untuk 1001 hajat keinginan yang positif. Penyediaan Minyak Mahabbah Pengasihan Asma’ Hidayah Karomah (Bulu Perindu Emas) Hidayat Jati tidak dibuat sekaligus banyak. Dibuat hanya berdasarkan pesanan dan diseimbangkan dengan jenis keinginan / hajat yang diminta oleh pemesan. Bermakna minyak ini tidak berfungsi sekiranya digunakan oleh orang lain, sebab ia diprogram khusus atas nama yang memesan sahaja, ia bertujuan untuk mengelakkan minyak ini disalahgunakan oleh mereka yang tidak bertanggungjawab!!!

Harga asal Penyediaan Minyak Mahabbah Pengasihan Asma’ Hidayah Karomah (Bulu Perindu Emas) Hidayat Jati untuk mereka yang ingin memilikinya: RM355 (harga Asal)

 Tetapi, kini anda boleh memilikinya dengan

 Harga Promosi: RM155 (Tambahan RM10 untuk kos pos penghantaran)

 

PROSEDUR
Kami akan mengirimkan paket berisi Minyak Mahabbah Pengasihan Asma’ Hidayah Karomah (Bulu Perindu Emas) Hidayat Jati dan TataCara Penggunaannya.

PENTING UNTUK DIKETAHUI
Media saranan yang kami sediakan hanyalah saranan dan tidak lebih dari itu. Segala kekuatan yang ada di dalamnya adalah dari Kurniaan Allah SWT. Jangan menjadi syirik kerana media tersebut. Tetaplah berusaha dan berdoa agar apa yang menjadi keinginan anda dikabulkan oleh Allah SWT.

PERHATIAN:
Lebih menguntungkan bagi anda jika anda membuat pesanan sekarang juga kerana: pertama - anda akan menjadi salah seorang yang beruntung di antara berjuta manusia kerana mendapat peluang mendapatkan Minyak Mahabbah Pengasihan Asma’ Hidayah Karomah (Bulu Perindu Emas) Hidayat Jati ini; kedua – memesan Minyak Mahabbah Pengasihan Asma’ Hidayah Karomah (Bulu Perindu Emas) Hidayat Jati hari ini lebih murah hanya sementara waktu dengan harga promosi. Tanpa pemberitahuan harga akan naik kembali ke RM355 pada bila-bila masa. Kerana itu pesanlah sekarang juga selagi murah.

AMARAN:
Tidak boleh digunakan untuk menjual barang-barang haram, seperti minuman keras, dadah, ataupun untuk tindakan kejahatan/jenayah. Jika anda melanggar maka anda akan mendapat musibah yang besar. Tidak memakai tumbal apa pun, dan tidak perlu perawatan khusus. Saya tidak mengikhlaskan bila dipakai untuk tindakan kejahatan seperti menipu atau sesuatu yang boleh menyusahkan/merugikan orang lain.

PANTANGAN:
Adapun pantangan Minyak Mahabbah Pengasihan Asma’ Hidayah Karomah (Bulu Perindu Emas) Hidayat Jati ini adalah tidak boleh merosak pagar ayu. Apa yang dimaksudkan dengan pagar ayu itu yang tidak boleh dirosak? Pagar ayu adalah ikatan sah perkahwinan yang di akui oleh agama dan negara.

AMARAN KERAS:
Jadi orang yang memiliki Minyak Mahabbah Pengasihan Asma’ Hidayah Karomah (Bulu Perindu Emas) Hidayat Jati ini TIDAK BOLEH merosak rumah tangga orang atau menganggu isteri/suami orang/TIDAK BOLEH menyalahgunakan Minyak Mahabbah Pengasihan Asma’ Hidayah Karomah (Bulu Perindu Emas) Hidayat Jati. Sekiranya anda melakukan juga, anda akan ditimpa musibah, TIDAK BOLEH DIGUNAKAN Minyak Mahabbah Pengasihan Asma’ Hidayah Karomah (Bulu Perindu Emas) Hidayat Jati ini untuk tujuan membalas dendam/untuk suka-suka/menganiaya orang lain kerana ia akan mendatangkan musibah yang sangat besar kepada anda!!!
 

DAPATKAN DENGAN HARGA PROMOSI
RM155 SAHAJA (Tambahan RM10 untuk kos pos penghantaran)
Semua Program Keilmuan Tenaga Dalam & Ilmu Hikmah Hidayat Jati
Baik Datang Langsung Mahupun Jarak Jauh
Akan Dibimbing & diijazahkan oleh:
Master Mohamad Khairul Firdauz Bin Anuar
Guru Besar Hidayat Jati Spiritual Development Centre
FOUNDER & DIRECTOR OF SPIRITUAL  HEALING SYSTEM
MASTER OF HIDAYAT JATI INNER POWER MARTIAL ARTS
GURU PERUBATAN ISLAM, TRADISIONAL MELAYU DAN TENAGA DALAM INSANI
GURU TENAGA DALAM KAROMAH HAQQUL YAKIN
GURU AGUNG (PAMUNGKAS) HAQQUL YAKIN
MAHAGURU LAM JALALAHKami di Hidayat Jati Spiritual Development Centre mempunyai lebih dari 1000 keahlian Tenaga dalam dan Ilmu Hikmah Haq Karomah dari seluruh pelusuk di Malaysia (Semenanjung Malaysia, Sabah, Sarawak), Indonesia, Brunei, Singapura dan lain-lain.Tenaga Dalam Gerak Hidayah (Super Hot)
Penyembuhan Islam (Hot)
Nurul Hidayah Akbar Makrifat Billah (Super Hot)
Tenaga Dalam Asmaul Husna (Super Hot)
Pengasihan Raja Ulung Tingkat Tinggi (Hot)
Pernafasan Super Bio-Elektrik 
Meditasi Al-Hikmah Nur Hidayah Ilahi 
Hipnotis Melayu Tingkat Tinggi 
Mustika Karomah Mustika Hidayah Ilahi 
Jalur Kerezekian Agung Tingkat Tinggi 


Ilmu Warisan Leluhur (Hot)
Ilmu Pendekar Melayu (Hot)
Ilmu Pelbagai Fungsi
Ilmu Mahabbah (Hot)
Ilmu Keselamatan Diri
Ilmu Firasat Bathin
Ilmu Kerezekian Kubro
Ilmu Pagar Ghoib Khusus
Ilmu Pengubatan Hikmah
Ilmu Halimunan


Kapsul Bio-Energy (Hot)
Minyak Pengasihan Mahabbah (Super Hot)
Minyak Pengasih Akar Cenuai
Minyak Pengasih Buluh Perindu
Minyak Pelaris Bertap Emas
Minyak Pengasih Pamungkas (Hot)
Minyak Aura Nur Mahabbah
Terapi Mandi Aura Nur Hidayah
Terapi Mandi Aura Pamungkas


Bahaya Menabur Fitnah (Wajib Baca)
Kehebatan Al-Quran
Tanda-Tanda Gangguan Sihir
Tenaga Dalam VS Tenaga Sihir