LAMAN UTAMA PROFIL GURU BESAR TESTIMONIAL HUBUNGI KAMI CARA PEMBAYARAN

PROGRAM KEILMUAN TENAGA DALAM INTI ASMAUL HUSNA HIDAYAT JATI

InsyaAllah, khasiat amalan Tenaga Dalam Inti Asmaul Husna ini adalah untuk kekebalan kulit dari senjata tajam, mengubati penyakit tulang dan persendian, selamat dari kecelakaan kenderaan, penangkal berbagai jenis sihir (tenung, santet, guna-guna dan sebagainya) menolak gangguan jin, setan, meningkatkan daya wibawa dan karisma (mahabbah umum), mempermudah datangnya rezeki, menambah kekuatan tangan (pukulan) dan seluruh badan, tenaga dalam (pukulan jarak jauh) dan lain-lain.

Tenaga Dalam Inti  Asmaul Husna memiliki karakteristik tersendiri. Ciri-ciri itu antara lain:

  • Untuk menghadapi lawan-lawan yang berupa makhluk halus seperti jin yang jahat,atau kekuatan black magic, Tenaga Dalam Inti Asmaul Husna lebih dapat diandalkan daripada tenaga dalam biasa.
  • Bila orang telah memiliki Tenaga Dalam Inti Asmaul Husna, maka, seluruh tubuhnya telah terlindungi tenaga dalam tersebut. Kemudian sesuatu yang menyelimuti tubuhnya itu adalah bahagian dari sistem getaran bio-elektrik yang dibentuk dari hasil pernafasan tenaga dalam, terutama pernafasan dengan menggunakan jurus. Kerana pernafasannya bercampur dengan kekuatan Asmaul Husna maka sistem getaran elektrik yang dibentuk itu berbeza dengan sistem getaran elektrik yang dibentuk dari hasil latihan tenaga dalam biasa. Perbezaan terletak pada kemampuan untuk menghadapi dahsyatnya bahaya yang mengancam. Pada tingkatan tertentu Tenaga Dalam Inti Asmaul Husna mampu menghadapi bahaya senjata api, racun dan sebagainya.
  • Tenaga Dalam Inti Asmaul Husna memiliki daya serang yang dahsyat dan tidak dibatasi oleh ruang. Dimanapun lawan berada, dibelahan bumi sekalipun dapat dipukul bahkan dihancurkan oleh kekuatan Tenaga Dalam Inti Asmaul Husna. Kekuatan seperti ini tidak terdapat pada tenaga dalam biasa. Sudah pasti untuk menguasai ilmu pukulan jarak jauh ini diperlukan persyaratan tertentu dan harus dilihat dulu bagaimana karakter/peribadi orangnya. Hal ini dimaksudkan agar jangan sampai terjadi penyalahgunaan.
  • Sakit akibat pukulan jarak jauh dari Tenaga Dalam Inti Asmaul Husna sangat sulit untuk dapat disembuhkan oleh tenaga dalam biasa, kerana kemampuannya jelas berbeza. Hanya Tenaga Dalam Inti Asmaul Husna yang mampu mengubati/merawatnya, terutama bila yang mengubatinya masih bersumber dari aliran yang sama.
  • Ciri lain Tenaga Dalam Inti Asmaul Husna adalah memiliki daya pantulan yang hebat. Daya pantul lain dengan daya serang, kalau daya serang sengaja melakukan penyerangan atau melontarkan tenaga dalamnya kesuatu objek, sedangkan daya pantul si pemilik tenaga dalam pasif, tetapi ilmunya secara automatik akan mengendalikan serangan atau perbuatan-perbuatan jahat. Ibarat cermin yang kena sinar maka sinar itu akan memantul kembali. Oleh kerana itu maka berbuat baiklah kepada semua orang, jangan sekali-kali berbuat jahat, siapa tahu orang yang anda sakiti itu memiliki ilmu pantulan, anda akan mengalami kecelakaan.

 

Mahar Keilmuan: RM350 (Tambahan RM10 untuk kos Penghantaran Poslaju)

Yuran kursus ini termasuk Akuan Ijazah, Manual Lengkap Berwarna Tenaga Dalam Inti  Asmaul Husna Hidayat Jati dalam bentuk CD dan bahan-bahan pengijazahan.
Semua Program Keilmuan Tenaga Dalam & Ilmu Hikmah Hidayat Jati
Baik Datang Langsung Mahupun Jarak Jauh
Akan Dibimbing & diijazahkan oleh:
Master Mohamad Khairul Firdauz Bin Anuar
Guru Besar Hidayat Jati Spiritual Development Centre
FOUNDER & DIRECTOR OF SPIRITUAL  HEALING SYSTEM
MASTER OF HIDAYAT JATI INNER POWER MARTIAL ARTS
GURU PERUBATAN ISLAM, TRADISIONAL MELAYU DAN TENAGA DALAM INSANI
GURU TENAGA DALAM KAROMAH HAQQUL YAKIN
GURU AGUNG (PAMUNGKAS) HAQQUL YAKIN
MAHAGURU LAM JALALAHKami di Hidayat Jati Spiritual Development Centre mempunyai lebih dari 1000 keahlian Tenaga dalam dan Ilmu Hikmah Haq Karomah dari seluruh pelusuk di Malaysia (Semenanjung Malaysia, Sabah, Sarawak), Indonesia, Brunei, Singapura dan lain-lain.Tenaga Dalam Gerak Hidayah (Super Hot)
Penyembuhan Islam (Hot)
Nurul Hidayah Akbar Makrifat Billah (Super Hot)
Tenaga Dalam Asmaul Husna (Super Hot)
Pengasihan Raja Ulung Tingkat Tinggi (Hot)
Pernafasan Super Bio-Elektrik 
Meditasi Al-Hikmah Nur Hidayah Ilahi 
Hipnotis Melayu Tingkat Tinggi 
Mustika Karomah Mustika Hidayah Ilahi 
Jalur Kerezekian Agung Tingkat Tinggi 


Ilmu Warisan Leluhur (Hot)
Ilmu Pendekar Melayu (Hot)
Ilmu Pelbagai Fungsi
Ilmu Mahabbah (Hot)
Ilmu Keselamatan Diri
Ilmu Firasat Bathin
Ilmu Kerezekian Kubro
Ilmu Pagar Ghoib Khusus
Ilmu Pengubatan Hikmah
Ilmu Halimunan


Kapsul Bio-Energy (Hot)
Minyak Pengasihan Mahabbah (Super Hot)
Minyak Pengasih Akar Cenuai
Minyak Pengasih Buluh Perindu
Minyak Pelaris Bertap Emas
Minyak Pengasih Pamungkas (Hot)
Minyak Aura Nur Mahabbah
Terapi Mandi Aura Nur Hidayah
Terapi Mandi Aura Pamungkas


Bahaya Menabur Fitnah (Wajib Baca)
Kehebatan Al-Quran
Tanda-Tanda Gangguan Sihir
Tenaga Dalam VS Tenaga Sihir