LAMAN UTAMA PROFIL GURU BESAR TESTIMONIAL HUBUNGI KAMI CARA PEMBAYARAN

MINYAK PENGASIH MAHABBAH ASMA HIDAYAH PAMUNGKAS HIDAYAT JATI

Minyak Pengasih Mahabbah Asma Hidayah Pamungkas Hidayat Jati telah dilancarkan secara rasminya pada 12.01.2018 (Jumaat). Penyediaan Terhad, Siapa Cepat Dia Dapat!!!


Alhamdulillah, Minyak Pengasih Mahabbah Asma Hidayah Pamungkas Hidayat Jati ini hasil olah ritual tirakat zikir yang sangat berat, ayat suci al-quran, Tenaga Dalam Tingkat Tertinggi pegangan guru dan pembuatan minyak pengasih mahabbah ini mengikut petua-petua ilmu pengasih nenek moyang zaman dahulu.

Ramuan Bahan Ibu 
Minyak Pengasih Mahabbah Asma Hidayah Pamungkas Hidayat Jati
1) Buluh Perindu Gunung
2) Daun Buluh Perindu
3) Bulu Perindu Hitam
4) Bulu Perindu Emas
5) Bunga Serai
6) Bertap Emas/Sanggul Bunian
7) Akar Cenuai
8) Bulu Kijang Emas
9) Bulu Kijang Putih
10) Bulu Kijang Biasa
11) Air Mata Duyung
12) Minyak Kelapa Hijau
13) dan lain-lain ramuan yang sengaja dirahsiakan bagi mengelakkan peniruan.

Khasiat 
Minyak Pengasih Mahabbah Asma Hidayah Pamungkas Hidayat Jati
1) Mengikat hubungan dengan pasangan, tunang, suami isteri hingga tidak mencari kekasih hati lain supaya sentiasa mencintai dan sayang kepada anda hanya dicalit kepada dia.
2) Daya Pengasihan tahap tinggi sesiapa yang melihat sipemakai akan kasih sayang dan berlemah lembut kepada sipemakai.
3) Sesiapa yang terkena calitan minyak ini lelaki atau perempuan akan jatuh hati mencintai anda terpikat minda, roh, hatinya sudah jatuh cinta terpikat dengan anda bahkan boleh mengajak anda bernikah .
4) Penyeri wajah dipandang cantik berseri selalu oleh masyarakat sekeliling.
5) Pemanis wajah membuat orang melihat anda lebih senang untuk senyum dan berkawan.
6) Meningkatkn Aura Kewibawaan dan Inner Beauty anda.
7) Sesiapa yang mendengar suara sipemakai akan merindui dan sentiasa diingati selalu dan dirindui oleh pasangan anda.
8) Mempercepatkan datangnya jodoh yang anda idamkan dan mudah memikat sesiapa saja asal tidak menggangu isteri orang.
9) Membuat orang suka melihat dan suka mendengar suara anda bercakap hingga anda menjadi orang yang penting.
10) Menaikkan Kemajuan diri ditempat kerja dinaikkan pangkat & gaji oleh majikan membuat rakan sekerja dan majikan lebih menghormati dan sayang kepada anda ditambah dengan sikap baik dan kualiti kerja anda.
11) Putar giling melalui gambar memanggil isteri, kekasih yang lari supaya datang bertekuk lutut menagih cinta kita supaya setia.
12) Jika dipakai lelaki membuat kaum wanita lebih senang nyaman suka ghairah kepada pemakai.
13) Boleh calit kepada target terus menyentuh kulit & boleh juga melalui minuman dan boleh juga melalui pelet ritual melalui gambar atau baju.
14) Sesiapa yang terkena calitan minyak ini maka selalu merindui, mencintai, kasih sayang kepada anda hingga mengajak anda untuk bernikah.
15) Sesuai untuk suami yg bercukupan dan adil untuk ikhtiar poligami.
16) Pelarisan diri dan niaga dan sangat sesuai untuk pemilik yang berniaga jenis apa pun.
17) Kerezekian sentiasa lancar dan dipermudahkan.
18) Pesona diri menyerlah
19) Hormatnya masyarakat kepada pemakai
20) Pemanis diri
21) Meningkatkan keyakinan diri
22) Pasangan yang marah secara automatik jadi reda kerana rasa sayangnya kepada pemilik
23) dan banyak khasiat lain lagi yang menjurus kepada meluluh hati dan perasan.

Namun perlu diingatkan disini.. ianya hanyalah wadah dan sarana untuk mencapai hajat.. Janganlah bergantung harap kepada 
Minyak Pengasih Mahabbah Asma Hidayah Pamungkas Hidayat Jati ini 100% peratus... Allah jua yang memberi bekas pada setiap sesuatu. Namun Allah tidak mahu hambanya hanya berpeluk tubuh berserah pada nasib tanpa berusaha. Mungkin apa yang dinyatakan tentang khasiatnya disini BERKESAN melebihi apa yang dinyatakan dan yg tidak dinyatakan sini.
Hanya pemiliknya yang akan merasai sendiri Energi kekuatan pengasihan dan pelarisan yang luarbiasa..

Perhatian :
"Sama-samalah kita menjaga akidah. Setiap ciptaan Allah telah dititipkan sifat semulajadi pada setiap jisimnya. Minyak Pengasih Mahabbah Pamungkas ini adalah faktor dorongan dalam mencapai hajat melalui doa, usaha, ikhtiar dan bertawakal kepada Allah S.W.T

Bersamalah kita fahami hakikat penggunaan barang hanyalah pegantara
Maksudnya: Patutkah mereka merasa cukup dengan mengetahui yang demikian sahaja, dan tidak memikirkan dalam hati mereka, (supaya mereka dapat mengetahui), bahawa Allah tidak menciptakan langit dan bumi serta segala yang ada di antara keduanya itu melainkan dengan ada gunanya yang sebenar, dan dengan ada masa penghujungnya yang tertentu, (juga untuk kembali menemui Penciptanya)? dan sebenarnya banyak di antara manusia, orang-orang yang sungguh ingkar akan pertemuan dengan Tuhannya. ( surah Ar-Ruum – ayat 8)

Stok 
Minyak Pengasih Mahabbah Asma Hidayah Pamungkas Hidayat Jati ini adalah terhad. Minyak Pengasih Mahabbah Asma Hidayah Pamungkas Hidayat Jati ini boleh dipakai oleh golongan lelaki dan perempuan, semua bangsa dan agama dan minyak dikunci atas nama pemahar.

BAYANGKAN DAN RASAKAN...
Dengan memiliki 
Minyak Pengasih Mahabbah Asma Hidayah Pamungkas Hidayat Jati tersebut, Anda mempunyai kemampuan yang sangat luar biasa untuk menaklukkan, menundukkan, dan menarik orang orang yang Anda pilih ke pangkuan Anda. Daya Pesona Anda terpancar melalui wajah sampai seluruh tubuh yang getarannya dapat dirasakan oleh orang-orang di sekitar Anda.

Cepat rebut peluang keemasan ini. Dapat dimiliki siapa saja muslim/non-muslim serta dapat diproses secara langsung mahupun jarak jauh. Kegunaan Multi Fungsi untuk 1001 hajat keinginan yang positif. Penyediaan Minyak Pengasih Mahabbah Asma Hidayah Pamungkas Hidayat Jati tidak dibuat sekaligus banyak. Dibuat hanya berdasarkan pesanan dan diseimbangkan dengan jenis keinginan / hajat yang diminta oleh pemesan. Bermakna minyak ini tidak berfungsi sekiranya digunakan oleh orang lain, sebab ia diprogram khusus atas nama yang memesan sahaja, ia bertujuan untuk mengelakkan minyak ini disalahgunakan oleh mereka yang tidak bertanggungjawab!!!


TESTIMONIAL
Minyak Pengasih Pamungkas
Harga asal Penyediaan Minyak Pengasih Asma Hidayah Pamungkas Hidayat Jati untuk mereka yang ingin memilikinya: RM799 (harga Asal)

 Tetapi, kini anda boleh memilikinya dengan

 Harga Promosi: RM555 (Tambahan RM10 untuk kos pos penghantaran)

 

PROSEDUR
Kami akan mengirimkan paket berisi Minyak Pengasih Mahabbah Asma Hidayah Pamungkas Hidayat Jati Jati dan TataCara Penggunaannya.

PENTING UNTUK DIKETAHUI
Media saranan yang kami sediakan hanyalah saranan dan tidak lebih dari itu. Segala kekuatan yang ada di dalamnya adalah dari Kurniaan Allah SWT. Jangan menjadi syirik kerana media tersebut. Tetaplah berusaha dan berdoa agar apa yang menjadi keinginan anda dikabulkan oleh Allah SWT.

PERHATIAN:
Lebih menguntungkan bagi anda jika anda membuat pesanan sekarang juga kerana: pertama - anda akan menjadi salah seorang yang beruntung di antara berjuta manusia kerana mendapat peluang mendapatkan Minyak Pengasih Mahabbah Asma Hidayah Pamungkas Hidayat Jati ini; kedua – memesan Minyak Pengasih Mahabbah Asma Hidayah Pamungkas Hidayat Jati hari ini lebih murah hanya sementara waktu dengan harga promosi. Tanpa pemberitahuan harga akan naik kembali ke RM799 pada bila-bila masa. Kerana itu pesanlah sekarang juga selagi murah.

AMARAN:
Tidak boleh digunakan untuk menjual barang-barang haram, seperti minuman keras, dadah, ataupun untuk tindakan kejahatan/jenayah. Jika anda melanggar maka anda akan mendapat musibah yang besar. Tidak memakai tumbal apa pun, dan tidak perlu perawatan khusus. Saya tidak mengikhlaskan bila dipakai untuk tindakan kejahatan seperti menipu atau sesuatu yang boleh menyusahkan/merugikan orang lain.

PANTANGAN:
Adapun pantangan Minyak Pengasih Mahabbah Asma Hidayah Pamungkas Hidayat Jati ini adalah tidak boleh merosak pagar ayu. Apa yang dimaksudkan dengan pagar ayu itu yang tidak boleh dirosak? Pagar ayu adalah ikatan sah perkahwinan yang di akui oleh agama dan negara.

AMARAN KERAS:
Jadi orang yang memiliki Minyak Pengasih Mahabbah Asma Hidayah Pamungkas Hidayat Jati ini TIDAK BOLEH merosak rumah tangga orang atau menganggu isteri/suami orang/TIDAK BOLEH menyalahgunakan Minyak Pengasih Mahabbah Asma Hidayah Pamungkas Hidayat Jati. Sekiranya anda melakukan juga, anda akan ditimpa musibah, TIDAK BOLEH DIGUNAKAN Minyak Pengasih Mahabbah Asma Hidayah Pamungkas Hidayat Jati ini untuk tujuan membalas dendam/untuk suka-suka/menganiaya orang lain kerana ia akan mendatangkan musibah yang sangat besar kepada anda!!!
 

DAPATKAN SEKARANG SEMENTARA STOK MASIH ADA
RM555 SAHAJA (Tambahan RM10 untuk kos pos penghantaran)
Semua Program Keilmuan Tenaga Dalam & Ilmu Hikmah Hidayat Jati
Baik Datang Langsung Mahupun Jarak Jauh
Akan Dibimbing & diijazahkan oleh:
Master Mohamad Khairul Firdauz Bin Anuar
Guru Besar Hidayat Jati Spiritual Development Centre
FOUNDER & DIRECTOR OF SPIRITUAL  HEALING SYSTEM
MASTER OF HIDAYAT JATI INNER POWER MARTIAL ARTS
GURU PERUBATAN ISLAM, TRADISIONAL MELAYU DAN TENAGA DALAM INSANI
GURU TENAGA DALAM KAROMAH HAQQUL YAKIN
GURU AGUNG (PAMUNGKAS) HAQQUL YAKIN
MAHAGURU LAM JALALAHKami di Hidayat Jati Spiritual Development Centre mempunyai lebih dari 1000 keahlian Tenaga dalam dan Ilmu Hikmah Haq Karomah dari seluruh pelusuk di Malaysia (Semenanjung Malaysia, Sabah, Sarawak), Indonesia, Brunei, Singapura dan lain-lain.Tenaga Dalam Gerak Hidayah (Super Hot)
Penyembuhan Islam (Hot)
Nurul Hidayah Akbar Makrifat Billah (Super Hot)
Tenaga Dalam Asmaul Husna (Super Hot)
Pengasihan Raja Ulung Tingkat Tinggi (Hot)
Pernafasan Super Bio-Elektrik 
Meditasi Al-Hikmah Nur Hidayah Ilahi 
Hipnotis Melayu Tingkat Tinggi 
Mustika Karomah Mustika Hidayah Ilahi 
Jalur Kerezekian Agung Tingkat Tinggi 


Ilmu Warisan Leluhur (Hot)
Ilmu Pendekar Melayu (Hot)
Ilmu Pelbagai Fungsi
Ilmu Mahabbah (Hot)
Ilmu Keselamatan Diri
Ilmu Firasat Bathin
Ilmu Kerezekian Kubro
Ilmu Pagar Ghoib Khusus
Ilmu Pengubatan Hikmah
Ilmu Halimunan


Kapsul Bio-Energy (Hot)
Minyak Pengasihan Mahabbah (Super Hot)
Minyak Pengasih Akar Cenuai
Minyak Pengasih Buluh Perindu
Minyak Pelaris Bertap Emas
Minyak Pengasih Pamungkas (Hot)
Minyak Aura Nur Mahabbah
Terapi Mandi Aura Nur Hidayah
Terapi Mandi Aura Pamungkas


Bahaya Menabur Fitnah (Wajib Baca)
Kehebatan Al-Quran
Tanda-Tanda Gangguan Sihir
Tenaga Dalam VS Tenaga Sihir