LAMAN UTAMA PROFIL GURU BESAR TESTIMONIAL HUBUNGI KAMI CARA PEMBAYARAN

MINYAK PENGASIH MAHABBAH BULUH PERINDU KAROMAH HIDAYAT JATI

Minyak Pengasih Mahabbah Buluh Perindu Karomah Hidayat Jati telah dilancarkan secara rasminya pada 12.01.2018 (Jumaat). Penyediaan Terhad, Siapa Cepat Dia Dapat!!!


Minyak Pengasih Mahabbah Buluh Perindu Karomah Hidayat Jati ini sesuai untuk semua Bangsa dan tidak kira semua jenis Agama boleh menggunakannya.

Minyak Pengasih Mahabbah Buluh Perindu Karomah ini bersifat alami dan mempunyai khasiat yang semulajadi dan telah diperkuatkan lagi dengan ritual dan zikir2 tertentu yang sangat berat untuk mendapatkan keberkesanan yang maksimum dan lebih mujarab..

Buluh Perindu ini bukan mudah ditemui kerana terpaksa menempuhi belukar dan cerun-cerun bukit, yang mana di suatu tempat saja dijumpai iaitu disebuah perkampungan Ghaib

Ianya diambil dengan petua, keizinan dari penghulu ghaib dan dengan menggunakan keadah kerohanian, buluh perindu ini dijaga rapi oleh makhluk ghaib disana.

Kami tidak dibenarkan mengambil dan membawa balik buluh peridu ini dalam perdu yang banyak. kami hanya di benarkan mengambil segenggam sahaja.

Jadi kepada sesiapa yang berhajat untuk mendapatkannya bolehlah segera menghubungi saya kerana minyak yang saya hasilkan tidak banyak dan terhad.

Berbagai kegunaan Minyak Pengasih Mahabbah Buluh Perindu Karomah Hidayat Jati yang antaranya sebagai ikhtiar untuk:
- Bila kita berjumpa atau berbual dengan seseorg,orang itu akan rasa selesa dan senang berdamping dengan kita.
- Jika kita seseorg peniaga/salesman/pekedai/dan apaČ sahaja jenis bisnes pelanggan akan bertambah.
- Minyak buluh perindu juga sebagai medium pemikat jika kita sedang memikat pada diri sipemakai.
- Jika kita makan gaji,bos akan suka dekat kita.
- Bertambah kawanČ klau dulu mungkin susah dapat kenalan baru,setelah memakai minyak buluh perindu ini boleh menarik kenalan dan kawan baru.
- Jika kita sudah berkahwin,hubungan suami isteri bertambah mesra,kasih,sayang dah cinta,kekadang macam blangkas tak boleh berpisah lamaČ.

Juga sangat sesuai untuk sarana:
- Percakapan didengari
- Penarik aura positif
- Untuk berjumpa pelanggan
- Pelaris perniagaan
- Kerezekian lancar
- Kasih belas masyarakat
- Keyakinan diri
- Pemanis diri
- Keharmonian rumahtangga
- Kasih sayang umum
- Penyeri dan pesona diri
- Buka pintu Pusat Tenaga Aura diri
- Bagi mereka yang berada didalam bidang seni suara amat bagus sekali di pakai. sebagai penambah sedap pada halwa telinga
- dan banyak lagi khasiatnya yang sulit kami bicarakan disini. Hanya pemilik sendiri yang akan dapat merasakan energi luarbiasa minyak ini.

BAYANGKAN DAN RASAKAN...
Dengan memiliki 
Minyak Pengasih Mahabbah Buluh Perindu Karomah Hidayat Jati tersebut, Anda mempunyai kemampuan yang sangat luar biasa untuk menaklukkan, menundukkan, dan menarik orang orang yang Anda pilih ke pangkuan Anda. Daya Pesona Anda terpancar melalui wajah sampai seluruh tubuh yang getarannya dapat dirasakan oleh orang-orang di sekitar Anda.

Cepat rebut peluang keemasan ini. Dapat dimiliki siapa saja muslim/non-muslim serta dapat diproses secara langsung mahupun jarak jauh. Kegunaan Multi Fungsi untuk 1001 hajat keinginan yang positif. Penyediaan Minyak Pengasih Mahabbah Buluh Perindu Karomah Hidayat Jati tidak dibuat sekaligus banyak. Dibuat hanya berdasarkan pesanan dan diseimbangkan dengan jenis keinginan / hajat yang diminta oleh pemesan. Bermakna minyak ini tidak berfungsi sekiranya digunakan oleh orang lain, sebab ia diprogram khusus atas nama yang memesan sahaja, ia bertujuan untuk mengelakkan minyak ini disalahgunakan oleh mereka yang tidak bertanggungjawab!!!


Harga asal Penyediaan Minyak Pengasih Mahabbah Buluh Perindu Karomah Hidayat Jati untuk mereka yang ingin memilikinya: RM555 (harga Asal)

 Tetapi, kini anda boleh memilikinya dengan

 Harga Promosi: RM255 (Tambahan RM10 untuk kos pos penghantaran)

 

PROSEDUR
Kami akan mengirimkan paket berisi Minyak Pengasih Mahabbah Buluh Perindu Karomah Hidayat Jati dan TataCara Penggunaannya.

PENTING UNTUK DIKETAHUI
Media saranan yang kami sediakan hanyalah saranan dan tidak lebih dari itu. Segala kekuatan yang ada di dalamnya adalah dari Kurniaan Allah SWT. Jangan menjadi syirik kerana media tersebut. Tetaplah berusaha dan berdoa agar apa yang menjadi keinginan anda dikabulkan oleh Allah SWT.

PERHATIAN:
Lebih menguntungkan bagi anda jika anda membuat pesanan sekarang juga kerana: pertama - anda akan menjadi salah seorang yang beruntung di antara berjuta manusia kerana mendapat peluang mendapatkan Minyak Pengasih Mahabbah Buluh Perindu Karomah Hidayat Jati ini; kedua – memesan Minyak Pengasih Mahabbah Buluh Perindu Karomah Hidayat Jati hari ini lebih murah hanya sementara waktu dengan harga promosi. Tanpa pemberitahuan harga akan naik kembali ke RM555 pada bila-bila masa. Kerana itu pesanlah sekarang juga selagi murah.

AMARAN:
Tidak boleh digunakan untuk menjual barang-barang haram, seperti minuman keras, dadah, ataupun untuk tindakan kejahatan/jenayah. Jika anda melanggar maka anda akan mendapat musibah yang besar. Tidak memakai tumbal apa pun, dan tidak perlu perawatan khusus. Saya tidak mengikhlaskan bila dipakai untuk tindakan kejahatan seperti menipu atau sesuatu yang boleh menyusahkan/merugikan orang lain.

PANTANGAN:
Adapun pantangan Minyak Pengasih Mahabbah Buluh Perindu Karomah Hidayat Jati ini adalah tidak boleh merosak pagar ayu. Apa yang dimaksudkan dengan pagar ayu itu yang tidak boleh dirosak? Pagar ayu adalah ikatan sah perkahwinan yang di akui oleh agama dan negara.

AMARAN KERAS:
Jadi orang yang memiliki Minyak Pengasih Mahabbah Buluh Perindu Karomah Hidayat Jati ini TIDAK BOLEH merosak rumah tangga orang atau menganggu isteri/suami orang/TIDAK BOLEH menyalahgunakan Minyak Pengasih Mahabbah Buluh Perindu Karomah Hidayat Jati. Sekiranya anda melakukan juga, anda akan ditimpa musibah, TIDAK BOLEH DIGUNAKAN Minyak Pengasih Mahabbah Buluh Perindu Karomah Hidayat Jati ini untuk tujuan membalas dendam/untuk suka-suka/menganiaya orang lain kerana ia akan mendatangkan musibah yang sangat besar kepada anda!!!
 

DAPATKAN SEKARANG SEMENTARA STOK MASIH ADA
RM255 SAHAJA (Tambahan RM10 untuk kos pos penghantaran)
Semua Program Keilmuan Tenaga Dalam & Ilmu Hikmah Hidayat Jati
Baik Datang Langsung Mahupun Jarak Jauh
Akan Dibimbing & diijazahkan oleh:
Master Mohamad Khairul Firdauz Bin Anuar
Guru Besar Hidayat Jati Spiritual Development Centre
FOUNDER & DIRECTOR OF SPIRITUAL  HEALING SYSTEM
MASTER OF HIDAYAT JATI INNER POWER MARTIAL ARTS
GURU PERUBATAN ISLAM, TRADISIONAL MELAYU DAN TENAGA DALAM INSANI
GURU TENAGA DALAM KAROMAH HAQQUL YAKIN
GURU AGUNG (PAMUNGKAS) HAQQUL YAKIN
MAHAGURU LAM JALALAHKami di Hidayat Jati Spiritual Development Centre mempunyai lebih dari 1000 keahlian Tenaga dalam dan Ilmu Hikmah Haq Karomah dari seluruh pelusuk di Malaysia (Semenanjung Malaysia, Sabah, Sarawak), Indonesia, Brunei, Singapura dan lain-lain.Tenaga Dalam Gerak Hidayah (Super Hot)
Penyembuhan Islam (Hot)
Nurul Hidayah Akbar Makrifat Billah (Super Hot)
Tenaga Dalam Asmaul Husna (Super Hot)
Pengasihan Raja Ulung Tingkat Tinggi (Hot)
Pernafasan Super Bio-Elektrik 
Meditasi Al-Hikmah Nur Hidayah Ilahi 
Hipnotis Melayu Tingkat Tinggi 
Mustika Karomah Mustika Hidayah Ilahi 
Jalur Kerezekian Agung Tingkat Tinggi 


Ilmu Warisan Leluhur (Hot)
Ilmu Pendekar Melayu (Hot)
Ilmu Pelbagai Fungsi
Ilmu Mahabbah (Hot)
Ilmu Keselamatan Diri
Ilmu Firasat Bathin
Ilmu Kerezekian Kubro
Ilmu Pagar Ghoib Khusus
Ilmu Pengubatan Hikmah
Ilmu Halimunan


Kapsul Bio-Energy (Hot)
Minyak Pengasihan Mahabbah (Super Hot)
Minyak Pengasih Akar Cenuai
Minyak Pengasih Buluh Perindu
Minyak Pelaris Bertap Emas
Minyak Pengasih Pamungkas (Hot)
Minyak Aura Nur Mahabbah
Terapi Mandi Aura Nur Hidayah
Terapi Mandi Aura Pamungkas


Bahaya Menabur Fitnah (Wajib Baca)
Kehebatan Al-Quran
Tanda-Tanda Gangguan Sihir
Tenaga Dalam VS Tenaga Sihir