LAMAN UTAMA PROFIL GURU BESAR TESTIMONIAL HUBUNGI KAMI CARA PEMBAYARAN

MINYAK PENGASIH MAHABBAH AKAR CENUAI KAROMAH HIDAYAT JATI

Minyak Pengasih Mahabbah Akar Cenuai Karomah Hidayat Jati telah dilancarkan secara rasminya pada 12.01.2018 (Jumaat). Penyediaan Terhad, Siapa Cepat Dia Dapat!!!


Penyediaan Minyak Pengasih Mahabbah Akar Cenuai Karomah Hidayat Jati bertuah tinggi jenis ini amatlah rumit, diisi dengan ritual yang berat dan ketat dengan gabungan Energi Bulu Perindu Asli dan sentuhan ayat-ayat suci Al-Quran dengan menggunakan ilmu tingkat tinggi dan super bioenergi yang mempunyai adab-adab yang khusus dalam penyediaannya. Minyak Pengasih Mahabbah Akar Cenuai Karomah Hidayat Jati ini tidak dapat dibuat atau disediakan dengan sekaligus banyaknya dan mempunyai hari tertentu sahaja dalam penyediaannya. Ini bermakna, jika minyak ini habis, maka, anda akan menanti masa yang agak lama untuk kami memproses kembali Minyak Pengasih Mahabbah Akar Cenuai Karomah Hidayat Jati berdaya tuah tinggi ini. Jangan lepaskan peluang untuk memilikinya.


Akar Cenuai ini diperolehi dipendalaman muazzam Shah di pahang.

Alhamdullilah, Minyak Pengasih Akar Cenuai ini telah dizikir dan diritual menggunakan ayat2 Al quran bagi menguatkan lagi isi batinnya dan mengikut tertib yang berat.

Berkhasiat
Untuk pengikat kasih dalam hubungan, pelaris diri & niaga agar orang suka melihat, hendak marah tetapi jadi reda kerana rasa sayangnya kepada pemilik dan banyak khasiat lain lagi yang menjurus kepada meluluh hati dan perasan.

Kami tidak dibenarkan mengambil dan membawa balik Akar Cenuai ini dalam perdu yang banyak..kami hanya di benarkan mengambil segenggam sahaja.
Jadi kepada sesiapa yang berhajat untuk mendapatkannya bolehlah segera menghubungi saya kerana minyak yg saya hasilkan tidaklah banyak.

Cara penggunaan akan terangkan nanti, insyallah ianya bermanafat.

BAYANGKAN DAN RASAKAN...
Dengan memiliki 
Minyak Pengasih Mahabbah Akar Cenuai Karomah Hidayat Jati tersebut, Anda mempunyai kemampuan yang sangat luar biasa untuk menaklukkan, menundukkan, dan menarik orang orang yang Anda pilih ke pangkuan Anda. Daya Pesona Anda terpancar melalui wajah sampai seluruh tubuh yang getarannya dapat dirasakan oleh orang-orang di sekitar Anda.

Cepat rebut peluang keemasan ini. Dapat dimiliki siapa saja muslim/non-muslim serta dapat diproses secara langsung mahupun jarak jauh. Kegunaan Multi Fungsi untuk 1001 hajat keinginan yang positif. Penyediaan Minyak Pengasih Mahabbah Akar Cenuai Karomah Hidayat Jati tidak dibuat sekaligus banyak. Dibuat hanya berdasarkan pesanan dan diseimbangkan dengan jenis keinginan / hajat yang diminta oleh pemesan. Bermakna minyak ini tidak berfungsi sekiranya digunakan oleh orang lain, sebab ia diprogram khusus atas nama yang memesan sahaja, ia bertujuan untuk mengelakkan minyak ini disalahgunakan oleh mereka yang tidak bertanggungjawab!!!


Harga asal Penyediaan Minyak Pengasih Mahabbah Akar Cenuai Karomah Hidayat Jati untuk mereka yang ingin memilikinya: RM555 (harga Asal)

 Tetapi, kini anda boleh memilikinya dengan

 Harga Promosi: RM255 (Tambahan RM10 untuk kos pos penghantaran)

 

PROSEDUR
Kami akan mengirimkan paket berisi Minyak Pengasih Mahabbah Akar Cenuai Karomah Hidayat Jati dan TataCara Penggunaannya.

PENTING UNTUK DIKETAHUI
Media saranan yang kami sediakan hanyalah saranan dan tidak lebih dari itu. Segala kekuatan yang ada di dalamnya adalah dari Kurniaan Allah SWT. Jangan menjadi syirik kerana media tersebut. Tetaplah berusaha dan berdoa agar apa yang menjadi keinginan anda dikabulkan oleh Allah SWT.

PERHATIAN:
Lebih menguntungkan bagi anda jika anda membuat pesanan sekarang juga kerana: pertama - anda akan menjadi salah seorang yang beruntung di antara berjuta manusia kerana mendapat peluang mendapatkan Minyak Pengasih Mahabbah Akar Cenuai Karomah Hidayat Jati ini; kedua – memesan Minyak Pengasih Mahabbah Akar Cenuai Karomah Hidayat Jati hari ini lebih murah hanya sementara waktu dengan harga promosi. Tanpa pemberitahuan harga akan naik kembali ke RM555 pada bila-bila masa. Kerana itu pesanlah sekarang juga selagi murah.

AMARAN:
Tidak boleh digunakan untuk menjual barang-barang haram, seperti minuman keras, dadah, ataupun untuk tindakan kejahatan/jenayah. Jika anda melanggar maka anda akan mendapat musibah yang besar. Tidak memakai tumbal apa pun, dan tidak perlu perawatan khusus. Saya tidak mengikhlaskan bila dipakai untuk tindakan kejahatan seperti menipu atau sesuatu yang boleh menyusahkan/merugikan orang lain.

PANTANGAN:
Adapun pantangan Minyak Pengasih Mahabbah Akar Cenuai Karomah Hidayat Jati ini adalah tidak boleh merosak pagar ayu. Apa yang dimaksudkan dengan pagar ayu itu yang tidak boleh dirosak? Pagar ayu adalah ikatan sah perkahwinan yang di akui oleh agama dan negara.

AMARAN KERAS:
Jadi orang yang memiliki Minyak Pengasih Mahabbah Akar Cenuai Karomah Hidayat Jati ini TIDAK BOLEH merosak rumah tangga orang atau menganggu isteri/suami orang/TIDAK BOLEH menyalahgunakan Minyak Pengasih Mahabbah Akar Cenuai Karomah Hidayat Jati. Sekiranya anda melakukan juga, anda akan ditimpa musibah, TIDAK BOLEH DIGUNAKAN Minyak Pengasih Mahabbah Akar Cenuai Karomah Hidayat Jati ini untuk tujuan membalas dendam/untuk suka-suka/menganiaya orang lain kerana ia akan mendatangkan musibah yang sangat besar kepada anda!!!
 

DAPATKAN SEKARANG SEMENTARA STOK MASIH ADA
RM255 SAHAJA (Tambahan RM10 untuk kos pos penghantaran)
Semua Program Keilmuan Tenaga Dalam & Ilmu Hikmah Hidayat Jati
Baik Datang Langsung Mahupun Jarak Jauh
Akan Dibimbing & diijazahkan oleh:
Master Mohamad Khairul Firdauz Bin Anuar
Guru Besar Hidayat Jati Spiritual Development Centre
FOUNDER & DIRECTOR OF SPIRITUAL  HEALING SYSTEM
MASTER OF HIDAYAT JATI INNER POWER MARTIAL ARTS
GURU PERUBATAN ISLAM, TRADISIONAL MELAYU DAN TENAGA DALAM INSANI
GURU TENAGA DALAM KAROMAH HAQQUL YAKIN
GURU AGUNG (PAMUNGKAS) HAQQUL YAKIN
MAHAGURU LAM JALALAHKami di Hidayat Jati Spiritual Development Centre mempunyai lebih dari 1000 keahlian Tenaga dalam dan Ilmu Hikmah Haq Karomah dari seluruh pelusuk di Malaysia (Semenanjung Malaysia, Sabah, Sarawak), Indonesia, Brunei, Singapura dan lain-lain.Tenaga Dalam Gerak Hidayah (Super Hot)
Penyembuhan Islam (Hot)
Nurul Hidayah Akbar Makrifat Billah (Super Hot)
Tenaga Dalam Asmaul Husna (Super Hot)
Pengasihan Raja Ulung Tingkat Tinggi (Hot)
Pernafasan Super Bio-Elektrik 
Meditasi Al-Hikmah Nur Hidayah Ilahi 
Hipnotis Melayu Tingkat Tinggi 
Mustika Karomah Mustika Hidayah Ilahi 
Jalur Kerezekian Agung Tingkat Tinggi 


Ilmu Warisan Leluhur (Hot)
Ilmu Pendekar Melayu (Hot)
Ilmu Pelbagai Fungsi
Ilmu Mahabbah (Hot)
Ilmu Keselamatan Diri
Ilmu Firasat Bathin
Ilmu Kerezekian Kubro
Ilmu Pagar Ghoib Khusus
Ilmu Pengubatan Hikmah
Ilmu Halimunan


Kapsul Bio-Energy (Hot)
Minyak Pengasihan Mahabbah (Super Hot)
Minyak Pengasih Akar Cenuai
Minyak Pengasih Buluh Perindu
Minyak Pelaris Bertap Emas
Minyak Pengasih Pamungkas (Hot)
Minyak Aura Nur Mahabbah
Terapi Mandi Aura Nur Hidayah
Terapi Mandi Aura Pamungkas


Bahaya Menabur Fitnah (Wajib Baca)
Kehebatan Al-Quran
Tanda-Tanda Gangguan Sihir
Tenaga Dalam VS Tenaga Sihir