LAMAN UTAMA PROFIL GURU BESAR TESTIMONIAL HUBUNGI KAMI CARA PEMBAYARAN

MINYAK PENGASIH MAHABBAH BERTAP EMAS KAROMAH HIDAYAT JATI

Minyak Pengasih Mahabbah Bertap Emas Karomah Hidayat Jati telah dilancarkan secara rasminya pada 12.01.2018 (Jumaat). Penyediaan Terhad, Siapa Cepat Dia Dapat!!!


BERTAP EMAS / SANGGUL BUNIAN EMAS

Minyak Pelaris Mahabbah Bertap Emas Karomah Hidayat Jati ini sukar untuk didapati, amat terhad dan sangat bernilai serta sangat mujarab. Bertap Emas ini dikatakan kepunyaan Tuan Puteri Bunian 7 Beradik. Bukan semua orang boleh memilikinya terus dari alam sebelah. Hanya yang bertuah sahaja. Bertap ini boleh membesar dengan jagaannya.

Dari asalnya kecil sebesar 2 jari dan menjadi besar dengan dia berpusar-pusar seperti lumut hidup sehingga dia mengeluarkan pusaran kecil yang padan di dalamnya dengan terhasilnya anak bertap. Ibu bertap mampu beranak atau mengeluarkan berpuluh-puluh anak. Mungkin beratus anak.

Bertap Emas ini mampu dijadikan pengasih dan pelaris paling ampuh. Boleh juga dibuat pendinding dan pelaris pada kedai-kedai. Ada bermacam-macam warna dari warna emas, putih ,hitam dan cindai.

Alhamdulillah..sudah sampai waktunya untuk saya bukakan pemaharan pada para sahabat iaitu satu minyak yang telah siap di tapa dan telah selesai pada 1 muharram yg lepas.

Seperti yang di ketahui bahawa sanggul bunian atau bertap adalah item yang sukar ditemui. Bagi yang tahu bertap emas adalah bertap yang paling terbaik untuk dijadikan pelaris dan pengasih.

InsyaAllah, Khasiat dan doa yang di pohon adalah untuk

  1. Pengasih
  2. Pelarisan perniagaan
  3. Kerezekian yg luas
  4. Pelindung diri dari gangguan jin
  5. Penunduk makhluk
  6. Dipermudahkan segala urusan
  7. Mengeratkan kasih sayang
  8. Kewibawaan yg cukup besar
  9. Kalau ada yang pengsan hidukanya insyallah sedar
  10. dan banyak lagi khasiatnya


Bertap Emas atau Sanggul bunian juga telah dibongkar hikmatnya oleh buku mastika pada Jun 1999 Bil 26.

GAMBAR 1

Gambar diatas menunjukkan petikan dalam buku mastika tersebut.
Dinegeri kelantan ia dikenali juga dengan panggilan "BERTAP"

Antara Petikan didalam buku tersebut:
"Dengan berpegang kepada keyakinan bahawa Allah SWT berkuasa atas segala kejadian maupun keistimewaan adalah atas kehendak-Nya.Insya-Allah apa juga yang kita lukukan akan selamat."
"umum mengetahui,tabiat orang perempuan apabila selesai mandi,biasanya mereka akan menyisir rambut.Sambil itu,rambut mereka yang gugur digulung ,sebelum dibuang atau disimpan disuatu sudut rumah."
"orang bunian pula dikatakan akan menyangkutnya disuatu tempat.Kalangan orang biasa atau individu yang bertuah akan menemuinya.Ia biasanya boleh ditemui dalam keadaan tersangkut dipangkal-pangkal pokok tertentu"
"Sanggul berkenaan boleh digunakan sebagai pelaris, pengasih, keselamatan dan pelindung diri"
"Selain punyai keistimewaan,ia juga boleh membesar sehingga sebesar sebiji telur ayam"

Sanggul bunian mempunyai berbagai warna seperti emas,cindai,hitam dan putih...Tetapi mengikut orang2 tua.Sanggul bunian emas adalah yang terbaik selepas jenis cindai dan sesuai untuk perniagaan. Manakala sanggul bunian hitam sesuai untuk pertahanan diri, tetapi tidak sesuai untuk perniagaan.
Itulah kebesaran Allah SWT,mencipta sesuatu yang tidak dapat kita fikirkan melalui kotak pemikiran kita ini..

Khasiatnya
1. Ibu Rezeki dan Pelaris perniagaan
- Memang handal jika untuk berniaga kedai, gerai, pasar, direct sales, merebut tander perniagaan, pakaian ahli politik dan sebagainya.

2. Ibu Pengasih
- Sangat sesuai untuk mencari atau percepat jodoh
- Menundukkan orang,
- Pengasih
- Pemikat
- Pemanis wajah
- Menaikkan seri muka
- Aura dan wibawa diri

3. Pendinding diri
- Menghalang dari gangguan makhluk halus, ilmu hitam, sihir, santau dan hasad dengki manusia.
- Jika ada anak kecil yang meracau atau menangis malam boleh juga dicalit sedikit minyak ini dikening bayi tersebut.
- sesuai dibawa masuk hutan untuk perkhemahan, jungle tracking atau sebagainya sebagai pedinding diri dari makhluk zahir dan batin.

4. Memancing Dan Memburu
- ini juga boleh dibawa memancing dan memburu. Untuk memancing boleh dicalit pada mata kail, InsyaAllah tak balik dengan tangan kosong, begitu juga bagi memburu boleh dicalit pada muncung senapang.

Untuk niat penunduk, pemikat, pengasih dan pelaris tak perlu calit 
Minyak Pelaris Mahabbah Bertap Emas Karomah Hidayat Jati ini kepada yang berhajat, hanya perlu guna di kening diri sendiri dan di tempat misai. Cara Penggunaan akan diberikan jika sudah tebus Minyak Pelaris Mahabbah Bertap Emas Karomah Hidayat Jati ini nanti.

Untuk bisnes kedai, 
Minyak Pelaris Mahabbah Bertap Emas Karomah Hidayat Jati ini boleh dicalit pada tiang utama dan pintu kedai serta di mesin juruwang. Cara penggunaan lebih lanjut akan di ajar kepada yang menebus maharnya.

Bagi direct selling/ Ahli politik memang mujarab kerana orang yang mendengar akan tunduk kepada kata-kata dan percakapan.

Minyak ini suci, bersih dan halal. Boleh dibawa dan dipakai untuk solat. Tidak mengandungi unsur-unsur sihir atau ilmu hitam.

Pantang:
Botol minyak ini tidak boleh dibawa ke tempat kotor seperti tandas.
Botol minyak ini juga tidak boleh dibawa masuk ke kawasan kubur.
Botol minyak ini tidak boleh dibawa bersama ketika melawat orang yang meninggal dunia.

BAYANGKAN DAN RASAKAN...
Dengan memiliki 
Minyak Pelaris Mahabbah Bertap Emas Karomah Hidayat Jati tersebut, Anda mempunyai kemampuan yang sangat luar biasa untuk menaklukkan, menundukkan, dan menarik orang orang yang Anda pilih ke pangkuan Anda. Daya Pesona Anda terpancar melalui wajah sampai seluruh tubuh yang getarannya dapat dirasakan oleh orang-orang di sekitar Anda.

Cepat rebut peluang keemasan ini. Dapat dimiliki siapa saja muslim/non-muslim serta dapat diproses secara langsung mahupun jarak jauh. Kegunaan Multi Fungsi untuk 1001 hajat keinginan yang positif. Penyediaan Minyak Pelaris Mahabbah Bertap Emas Karomah Hidayat Jati tidak dibuat sekaligus banyak. Dibuat hanya berdasarkan pesanan dan diseimbangkan dengan jenis keinginan / hajat yang diminta oleh pemesan. Bermakna minyak ini tidak berfungsi sekiranya digunakan oleh orang lain, sebab ia diprogram khusus atas nama yang memesan sahaja, ia bertujuan untuk mengelakkan minyak ini disalahgunakan oleh mereka yang tidak bertanggungjawab!!!


Harga asal Penyediaan Minyak Pengasih Mahabbah Bertap Emas Karomah Hidayat Jati untuk mereka yang ingin memilikinya: RM555 (harga Asal)

 Tetapi, kini anda boleh memilikinya dengan

 Harga Promosi: RM255 (Tambahan RM10 untuk kos pos penghantaran)

 

PROSEDUR
Kami akan mengirimkan paket berisi Minyak Pelaris Mahabbah Bertap Emas Karomah Hidayat Jati dan TataCara Penggunaannya.

PENTING UNTUK DIKETAHUI
Media saranan yang kami sediakan hanyalah saranan dan tidak lebih dari itu. Segala kekuatan yang ada di dalamnya adalah dari Kurniaan Allah SWT. Jangan menjadi syirik kerana media tersebut. Tetaplah berusaha dan berdoa agar apa yang menjadi keinginan anda dikabulkan oleh Allah SWT.

PERHATIAN:
Lebih menguntungkan bagi anda jika anda membuat pesanan sekarang juga kerana: pertama - anda akan menjadi salah seorang yang beruntung di antara berjuta manusia kerana mendapat peluang mendapatkan Minyak Pelaris Mahabbah Bertap Emas Karomah Hidayat Jati ini; kedua – memesan Minyak Pelaris Mahabbah Bertap Emas Karomah Hidayat Jati hari ini lebih murah hanya sementara waktu dengan harga promosi. Tanpa pemberitahuan harga akan naik kembali ke RM555 pada bila-bila masa. Kerana itu pesanlah sekarang juga selagi murah.

AMARAN:
Tidak boleh digunakan untuk menjual barang-barang haram, seperti minuman keras, dadah, ataupun untuk tindakan kejahatan/jenayah. Jika anda melanggar maka anda akan mendapat musibah yang besar. Tidak memakai tumbal apa pun, dan tidak perlu perawatan khusus. Saya tidak mengikhlaskan bila dipakai untuk tindakan kejahatan seperti menipu atau sesuatu yang boleh menyusahkan/merugikan orang lain.

PANTANGAN:
Adapun pantangan Minyak Pelaris Mahabbah Bertap Emas Karomah Hidayat Jati ini adalah tidak boleh merosak pagar ayu. Apa yang dimaksudkan dengan pagar ayu itu yang tidak boleh dirosak? Pagar ayu adalah ikatan sah perkahwinan yang di akui oleh agama dan negara.

AMARAN KERAS:
Jadi orang yang memiliki Minyak Pelaris Mahabbah Bertap Emas Karomah Hidayat Jati ini TIDAK BOLEH merosak rumah tangga orang atau menganggu isteri/suami orang/TIDAK BOLEH menyalahgunakan Minyak Pelaris Mahabbah Bertap Emas Karomah Hidayat Jati. Sekiranya anda melakukan juga, anda akan ditimpa musibah, TIDAK BOLEH DIGUNAKAN Minyak Pelaris Mahabbah Bertap Emas Karomah Hidayat Jati ini untuk tujuan membalas dendam/untuk suka-suka/menganiaya orang lain kerana ia akan mendatangkan musibah yang sangat besar kepada anda!!!
 

DAPATKAN SEKARANG SEMENTARA STOK MASIH ADA
RM255 SAHAJA (Tambahan RM10 untuk kos pos penghantaran)
Semua Program Keilmuan Tenaga Dalam & Ilmu Hikmah Hidayat Jati
Baik Datang Langsung Mahupun Jarak Jauh
Akan Dibimbing & diijazahkan oleh:
Master Mohamad Khairul Firdauz Bin Anuar
Guru Besar Hidayat Jati Spiritual Development Centre
FOUNDER & DIRECTOR OF SPIRITUAL  HEALING SYSTEM
MASTER OF HIDAYAT JATI INNER POWER MARTIAL ARTS
GURU PERUBATAN ISLAM, TRADISIONAL MELAYU DAN TENAGA DALAM INSANI
GURU TENAGA DALAM KAROMAH HAQQUL YAKIN
GURU AGUNG (PAMUNGKAS) HAQQUL YAKIN
MAHAGURU LAM JALALAHKami di Hidayat Jati Spiritual Development Centre mempunyai lebih dari 1000 keahlian Tenaga dalam dan Ilmu Hikmah Haq Karomah dari seluruh pelusuk di Malaysia (Semenanjung Malaysia, Sabah, Sarawak), Indonesia, Brunei, Singapura dan lain-lain.Tenaga Dalam Gerak Hidayah (Super Hot)
Penyembuhan Islam (Hot)
Nurul Hidayah Akbar Makrifat Billah (Super Hot)
Tenaga Dalam Asmaul Husna (Super Hot)
Pengasihan Raja Ulung Tingkat Tinggi (Hot)
Pernafasan Super Bio-Elektrik 
Meditasi Al-Hikmah Nur Hidayah Ilahi 
Hipnotis Melayu Tingkat Tinggi 
Mustika Karomah Mustika Hidayah Ilahi 
Jalur Kerezekian Agung Tingkat Tinggi 


Ilmu Warisan Leluhur (Hot)
Ilmu Pendekar Melayu (Hot)
Ilmu Pelbagai Fungsi
Ilmu Mahabbah (Hot)
Ilmu Keselamatan Diri
Ilmu Firasat Bathin
Ilmu Kerezekian Kubro
Ilmu Pagar Ghoib Khusus
Ilmu Pengubatan Hikmah
Ilmu Halimunan


Kapsul Bio-Energy (Hot)
Minyak Pengasihan Mahabbah (Super Hot)
Minyak Pengasih Akar Cenuai
Minyak Pengasih Buluh Perindu
Minyak Pelaris Bertap Emas
Minyak Pengasih Pamungkas (Hot)
Minyak Aura Nur Mahabbah
Terapi Mandi Aura Nur Hidayah
Terapi Mandi Aura Pamungkas


Bahaya Menabur Fitnah (Wajib Baca)
Kehebatan Al-Quran
Tanda-Tanda Gangguan Sihir
Tenaga Dalam VS Tenaga Sihir