Kelimuan Utama Hidayat Jati
Tenaga Dalam Gerak Hidayah
Tenaga Dalam Asmaul Husna
Ilmu Nurul Hidayah Akbar
Ilmu Pengasih Raja Ulung
Ilmu Penyembuhan Islam
Ilmu Super Bio-Elektrik
Ilmu Kerezekian Agung
Ilmu Karomah Mustika
Ilmu Hipnotis Melayu
Ilmu Meditasi Al-Hikmah


Keilmuan Khusus Hidayat Jati
Ilmu Warisan Leluhur
Ilmu Pendekar Melayu
Ilmu Pelbagai Fungsi


Ilmu Hikmah Warisan Hidayat Jati
Ilmu Mahabbah
Ilmu Keselamatan Diri
Ilmu Firasat Bathin
Ilmu Kerezekian Kubro
Ilmu Pagar Ghaib
Ilmu Penyembuhan Hikmah
Ilmu Halimunan


Produk Alternatif
Kapsul Bio-Energy
Minyak Aura Nur Mahabbah
Minyak Pengasih Mahabbah
Minyak Pengasih Akar Cenuai
Minyak Pengasih Buluh Perindu
Minyak Pelaris Bertap Emas
Minyak Pengasih Pamungkas


Terapi Alternatif Hidayat Jati
Terapi Mandi Aura Nur Hidayah
Terapi Mandi Aura Pamungkas


Minyak Pengasih Mahabbah Bertap Emas Karomah Hidayat Jati telah dilancarkan secara rasminya pada 04.01.2019 (Jumaat). Penyediaan Terhad, Siapa Cepat Dia Dapat!!!


BERTAP EMAS / SANGGUL BUNIAN EMAS

Minyak Pelaris Mahabbah Bertap Emas Karomah Hidayat Jati ini sukar untuk didapati, amat terhad dan sangat bernilai serta sangat mujarab. Bertap Emas ini dikatakan kepunyaan Tuan Puteri Bunian 7 Beradik. Bukan semua orang boleh memilikinya terus dari alam sebelah. Hanya yang bertuah sahaja. Bertap ini boleh membesar dengan jagaannya.

Dari asalnya kecil sebesar 2 jari dan menjadi besar dengan dia berpusar-pusar seperti lumut hidup sehingga dia mengeluarkan pusaran kecil yang padan di dalamnya dengan terhasilnya anak bertap. Ibu bertap mampu beranak atau mengeluarkan berpuluh-puluh anak. Mungkin beratus anak.

Bertap Emas ini mampu dijadikan pengasih dan pelaris paling ampuh. Boleh juga dibuat pendinding dan pelaris pada kedai-kedai. Ada bermacam-macam warna dari warna emas, putih ,hitam dan cindai.

Alhamdulillah..sudah sampai waktunya untuk saya bukakan pemaharan pada para sahabat iaitu satu minyak yang telah siap di tapa dan telah selesai pada 1 muharram yg lepas.

Seperti yang di ketahui bahawa sanggul bunian atau bertap adalah item yang sukar ditemui. Bagi yang tahu bertap emas adalah bertap yang paling terbaik untuk dijadikan pelaris dan pengasih.

InsyaAllah, Khasiat dan doa yang di pohon adalah untuk

 1. Pengasih
 2. Pelarisan perniagaan
 3. Kerezekian yg luas
 4. Pelindung diri dari gangguan jin
 5. Penunduk makhluk
 6. Dipermudahkan segala urusan
 7. Mengeratkan kasih sayang
 8. Kewibawaan yg cukup besar
 9. Kalau ada yang pengsan hidukanya insyallah sedar
 10. dan banyak lagi khasiatnya


Bertap Emas atau Sanggul bunian juga telah dibongkar hikmatnya oleh buku mastika pada Jun 1999 Bil 26.

GAMBAR 1

Gambar diatas menunjukkan petikan dalam buku mastika tersebut.
Dinegeri kelantan ia dikenali juga dengan panggilan "BERTAP"

Antara Petikan didalam buku tersebut:
"Dengan berpegang kepada keyakinan bahawa Allah SWT berkuasa atas segala kejadian maupun keistimewaan adalah atas kehendak-Nya.Insya-Allah apa juga yang kita lukukan akan selamat."
"umum mengetahui,tabiat orang perempuan apabila selesai mandi,biasanya mereka akan menyisir rambut.Sambil itu,rambut mereka yang gugur digulung ,sebelum dibuang atau disimpan disuatu sudut rumah."
"orang bunian pula dikatakan akan menyangkutnya disuatu tempat.Kalangan orang biasa atau individu yang bertuah akan menemuinya.Ia biasanya boleh ditemui dalam keadaan tersangkut dipangkal-pangkal pokok tertentu"
"Sanggul berkenaan boleh digunakan sebagai pelaris, pengasih, keselamatan dan pelindung diri"
"Selain punyai keistimewaan,ia juga boleh membesar sehingga sebesar sebiji telur ayam"

Sanggul bunian mempunyai berbagai warna seperti emas,cindai,hitam dan putih...Tetapi mengikut orang2 tua.Sanggul bunian emas adalah yang terbaik selepas jenis cindai dan sesuai untuk perniagaan. Manakala sanggul bunian hitam sesuai untuk pertahanan diri, tetapi tidak sesuai untuk perniagaan.
Itulah kebesaran Allah SWT,mencipta sesuatu yang tidak dapat kita fikirkan melalui kotak pemikiran kita ini..

Khasiatnya
1. Ibu Rezeki dan Pelaris perniagaan
- Memang handal jika untuk berniaga kedai, gerai, pasar, direct sales, merebut tander perniagaan, pakaian ahli politik dan sebagainya.

2. Ibu Pengasih
- Sangat sesuai untuk mencari atau percepat jodoh
- Menundukkan orang,
- Pengasih
- Pemikat
- Pemanis wajah
- Menaikkan seri muka
- Aura dan wibawa diri

3. Pendinding diri
- Menghalang dari gangguan makhluk halus, ilmu hitam, sihir, santau dan hasad dengki manusia.
- Jika ada anak kecil yang meracau atau menangis malam boleh juga dicalit sedikit minyak ini dikening bayi tersebut.
- sesuai dibawa masuk hutan untuk perkhemahan, jungle tracking atau sebagainya sebagai pedinding diri dari makhluk zahir dan batin.

4. Memancing Dan Memburu
- ini juga boleh dibawa memancing dan memburu. Untuk memancing boleh dicalit pada mata kail, InsyaAllah tak balik dengan tangan kosong, begitu juga bagi memburu boleh dicalit pada muncung senapang.

Untuk niat penunduk, pemikat, pengasih dan pelaris tak perlu calit 
Minyak Pelaris Mahabbah Bertap Emas Karomah Hidayat Jati ini kepada yang berhajat, hanya perlu guna di kening diri sendiri dan di tempat misai. Cara Penggunaan akan diberikan jika sudah tebus Minyak Pelaris Mahabbah Bertap Emas Karomah Hidayat Jati ini nanti.

Untuk bisnes kedai, 
Minyak Pelaris Mahabbah Bertap Emas Karomah Hidayat Jati ini boleh dicalit pada tiang utama dan pintu kedai serta di mesin juruwang. Cara penggunaan lebih lanjut akan di ajar kepada yang menebus maharnya.

Bagi direct selling/ Ahli politik memang mujarab kerana orang yang mendengar akan tunduk kepada kata-kata dan percakapan.

Minyak ini suci, bersih dan halal. Boleh dibawa dan dipakai untuk solat. Tidak mengandungi unsur-unsur sihir atau ilmu hitam.

Pantang:
Botol minyak ini tidak boleh dibawa ke tempat kotor seperti tandas.
Botol minyak ini juga tidak boleh dibawa masuk ke kawasan kubur.
Botol minyak ini tidak boleh dibawa bersama ketika melawat orang yang meninggal dunia.

BAYANGKAN DAN RASAKAN...
Dengan memiliki 
Minyak Pelaris Mahabbah Bertap Emas Karomah Hidayat Jati tersebut, Anda mempunyai kemampuan yang sangat luar biasa untuk menaklukkan, menundukkan, dan menarik orang orang yang Anda pilih ke pangkuan Anda. Daya Pesona Anda terpancar melalui wajah sampai seluruh tubuh yang getarannya dapat dirasakan oleh orang-orang di sekitar Anda.

Cepat rebut peluang keemasan ini. Dapat dimiliki siapa saja muslim/non-muslim serta dapat diproses secara langsung mahupun jarak jauh. Kegunaan Multi Fungsi untuk 1001 hajat keinginan yang positif. Penyediaan Minyak Pelaris Mahabbah Bertap Emas Karomah Hidayat Jati tidak dibuat sekaligus banyak. Dibuat hanya berdasarkan pesanan dan diseimbangkan dengan jenis keinginan / hajat yang diminta oleh pemesan. Bermakna minyak ini tidak berfungsi sekiranya digunakan oleh orang lain, sebab ia diprogram khusus atas nama yang memesan sahaja, ia bertujuan untuk mengelakkan minyak ini disalahgunakan oleh mereka yang tidak bertanggungjawab!!!Harga asal Penyediaan Minyak Pengasih Mahabbah Bertap Emas Karomah Hidayat Jati untuk mereka yang ingin memilikinya: RM555 (harga Asal)

 Tetapi, kini anda boleh memilikinya dengan

 Harga Promosi: RM255 (Tambahan RM10 untuk kos pos penghantaran)Anda boleh membuat pesanan sebanyak mana ilmu yang anda mahu secara jarak jauh / online internet atau datang ke tempat di mana Master Mohamad Khairul Firdauz berada. Kos penghantaran sebanyak RM10 (Malaysia Sahaja) atau RM??? (luarnegara tertakluk kepada kadar bayaran pos semasa) akan dikenakan untuk sekali penghantaran. Pengiriman Manual Lengkap dan bahan-bahan pengijazahan (jika ada) akan dibuat sebaik sahaja wang telah dibank-inkan dan setelah ritual pengijazahan selesai. InsyaAllah, pesanan anda akan dikirim secepat mungkin.

Selain itu untuk membuat pesanan keilmuan secara jarak jauh / secara hadir diri, anda boleh membuat pembayaran secara internet ON-LINE melalui Maybank2u atau CIMBClicks dari mana-mana bank anda yang menyediakan perkhidmatan secara internet ON-LINE atau ATM transfer.
Ada 2 Langkah Cara Pembayaran Yang Perlu Anda Ikuti

LANGKAH 1 - Masukkan Pembayaran Ke Akaun Berikut

Sila Bank-in bayaran anda ke salah satu bank seperti yang tertera dibawah:-


NAMA AKAUN MOHAMAD KHAIRUL FIRDAUZ BIN ANUAR
NO. AKAUN 1612 1108 4524
Untuk Online transfer, masukkan email:
masterkhairul@hidayatjati2u.com


NAMA AKAUN MOHAMAD KHAIRUL FIRDAUZ BIN ANUAR
NO. AKAUN 7033-5346-05
Untuk Online transfer, masukkan email:
masterkhairul@hidayatjati2u.com


NAME MOHAMAD KHAIRUL FIRDAUZ BIN ANUAR
ADDRESS 13, JALAN ABANG BARIENG
CITY SIBU
PROVINCE/STATE SARAWAK
ZIPCODE 96000
COUNTRY MALAYSIALANGKAH 2 - Pengesahan Pembayaran
1. Setelah membuat pembayaran, sila hantar butiran peribadi seperti di bawah ke email masterkhairul@hidayatjati2u.com atau sms/mms/WhatsApp ke 016-3223502:
 • Nama Penuh:
 • Email: (Jika ada)
 • Alamat Surat-Menyurat:
 • No. Tel:
 • Nama Ibu:
 • Bukti Transfer resit bank maybank:
 2. Kami akan membuat penghantaran terus ke tempat anda setelah kami menerima bukti pembayaran daripada anda. Harap maklum.


Perhatian
1. Kami akan membuat ritual pengijazahan dan seterusnya membuat penghantaran terus ke tempat anda setelah kami menerima bukti pembayaran daripada anda.
2. Setelah membuat pembayaran, sila hantar email/sms/mms/WhatsApp Butiran Peribadi Anda. Butiran Peribadi Anda sangat penting untuk melancarkan lagi kerja-kerja ritual kami.
3. Jangan risau dengan maklumat yang anda berikan kepada kami kerana kami akan menjaga segala maklumat anda dengan rapi.PESANAN PENTING UNTUK WANITA
Hampir semua wanita berpandangan bahawa ilmu ini hanya boleh dipelajari oleh lelaki, padahal kenyataannya, 70% mangsa jenayah adalah wanita.
Memang umumnya kekuatan fizikal wanita lebih rendah daripada lelaki, tetapi mengapa tidak mencuba belajar Program Keilmuan Hidayat Jati?Semua Program Keilmuan Tenaga Dalam & Ilmu Hikmah Hidayat Jati
Baik Datang Langsung Mahupun Jarak Jauh
Akan Dibimbing & diijazahkan oleh:
Hidayat Jati SDC
Master Mohamad Khairul Firdauz Bin Anuar
GURU BESAR HIDAYAT JATI SPIRITUAL DEVELOPMENT CENTRE

FOUNDER & DIRECTOR OF SPIRITUAL  HEALING SYSTEM
MASTER OF HIDAYAT JATI INNER POWER MARTIAL ARTS
GURU PERUBATAN ISLAM, TRADISIONAL MELAYU DAN TENAGA DALAM INSANI
GURU TENAGA DALAM KAROMAH HAQQUL YAKIN
GURU AGUNG (PAMUNGKAS) HAQQUL YAKIN
MAHAGURU LAM JALALAH


Kami di Hidayat Jati Spiritual Development Centre mempunyai lebih dari 1000 keahlian Tenaga dalam dan Ilmu Hikmah Haq Karomah dari seluruh pelusuk di Malaysia (Semenanjung Malaysia, Sabah, Sarawak), Indonesia, Brunei, Singapura, Mesir dan lain-lain.

PROFIL GURU BESAR
TESTIMONIAL AHLI
CARA PEMBAYARAN
HUBUNGI KAMI


Akademi Hidayat Jati SDC


Tanda Gangguan Sihir
Tenaga Dalam VS Sihir
Bahaya Menabur Fitnah
Kehebatan Al-Quran