LAMAN UTAMA PROFIL GURU BESAR TESTIMONIAL HUBUNGI KAMI CARA PEMBAYARAN

KAPSUL SUPER BIOENERGI PAMUNGKAS HIDAYAT JATI


Formulasi Canggih Untuk Aura Memancar Sempurna

Dapatkan Rahsia Ilmu Hikmah dan Ritual Batin Tingkat Tinggi khusus untuk persembahan tak ternilai bagi pedamba kecantikan ataupun ketampanan serta power batin dalam menghadapi persaingan hidup di abad moden ini. Hasilnya Kapsul Super Bioenergi Pamungkas langsung bekerja tepat sasaran mahupun cepat keberhasilan pada setiap harapan dan tujuan. Memperbaiki gerak kerja seluruh sistem tubuh sehingga selalu sihat (menyembuhkan berbagai penyakit kronik), penuh vitaliti, awet muda, kulit lebih cerah, putih, bersih dan melambatkan proses penuaan (awet muda).Penguasaan berbagai ilmu Metafizik dan secara pasti memberi perlindungan fizik mahupun ghaib.
 

99.9 % JAMINAN KEBERHASILAN

 
Dengan izin Allah SWT,dapat kami pastikan bahawa Kapsul Super Bioenergi Pamungkas ini adalah media spiritual yang terbaik dan tak mengenal kata gagal,fakta ini kami utarakan berdasarkan hasil uji cuba bertahun-tahun kepada klien dan pasien kami dan terbukti merasakan manfaat-manfaat yang luarbiasa yang telah membuat kehidupan mereka berubah menjadi lebih baik, lebih sihat dan lebih berkualiti serta sejahtera.
 
Kapsul ini mengandungi bahan-bahan terpilih dari tumbuhan langka berkhasiat luarbiasa yang sudah diolah dan diritualkan dengan persyaratannya yang cukup berat bermula dari awal penyediaannya yang sangat menekankan kaedah spiritual yang cukup rumit, ketat, pemprosesan yang panjang dan ritual yang berat yang memerlukan kesabaran yang sangat tinggi untuk menghasilkan kapsul yang berkekuatan tingkat tinggi yang memancarkan gelombang elektromagnetik yang besar ke seluruh tubuh dan aspek kehidupan manusia.
 

DIANTARA MANFAATNYA


Mengaktifkan Daya Inti Energi yang tersimpan dalam wadah spiritual yang dimiliki setiap individu manusia secara alami. Melalui proses penyatuan mikro dan makro alam semesta (penyatuan badan lahir & badan halus) sehingga terjadi keseimbangan frekuensi getaran metafizik tertinggi yang dimanfaatkan untuk mengatasi segala bentuk problem kehidupan yang meliputi:
 
Mengaktifkan Nur Ilahi
Aktifnya Nur Ilahi dapat dirasakan dengan munculnya gerak refleks iaitu tubuh bergetar dan bergerak-gerak dengan sendirinya tetapi dalam keadaan tetap sedar sepenuhnya. Nur Ilahi adalah media, sarana untuk terhubung ke Allah untuk terkabulnya do’a dan agar dapat menerima isyarat-isyarat getaran, petunjuk, cahaya dari Allah untuk kehidupan yang lebih baik, harmoni, keberhasilan, kesuksesan dan kesejahteraan di jalan yang di redhai Allah SWT.
 
Daya Pengasihan Agung
Memaksimumkan daya kerja energi aura tertinggi yang terhimpun dari inti lima aura manusia (putih,merah,kuning,biru,hitam) yang berguna untuk memperlambat proses penuaan,daya tarik alamiah, kewibawaan, karisma,meluluhkan hati seseorang,menundukkan atasan / bawahan,mengunci pasangan, meluluhkan hati kawan / lawan.
 
Penembusan Dimensi
Kemampuan mempengaruhi frekuensi fikiran orang lain untuk mudah diprogram sesuai kehendak anda,melakukan komunikasi bathin dengan orang lain(telepati)dll Meningkatkan kreativiti spiritual agar Anda mudah dalam mengatasi berbagai masalah yang meliputi aspek jasmani, rohani(spiritual), mental, emosional, sosial, ekonomi dan masalah ghaib.
 
Kemakmuran
Mengembangkan potensi jalur kerezekian dari segala arah,memperlancar usaha serta memperbaiki sumbatan / halangan rezeki yang diakibatkan oleh pola hidup negatif mahupun intervensi dari pihak luar. Menguasai teknik kemakmuran secara mudah,cepat,tepat dan efisien tanpa harus meminta bantuan kepada orang lain,jin sehingga tercapai keberkahan dan kesejahteraan hidup sepanjang masa.
 
Pengubatan
Mampu mengadakan terapi penyembuhan secara alami dan ghaib kepada diri peribadi,keluarga dan masyarakat umum meliputi pembersihan medan energi negatif yang mempengaruhi fizik,mental,emosi dan spiritual tanpa ubat-ubatan kimia.
 
Perlindungan Zahir dan bathin
Mampu melumpuhkan lawan perseorangan mahupun sekumpulan tanpa disentuh, mengunci & mengosongkan tenaga lawan,membubarkan kerusuhan,huru-hara,anti rompakan,pencurian,pergaduhan, memagari diri,keluarga,harta benda,rumah dan area. Juga dapat menolak / mengembalikan serangan metafizik negatif (santet,teluh,leak,gendam hitam, guna-guna,pelet dsbnya)
 
Pencerahan
Mampu mengatasi setiap problem zahir / bathin peribadi, keluarga,umum. Pengenalan rahsia diri sejati,pemahaman hakikat kehidupan, membuka hijab pembatas antara badan zahir dan bathin,dll
 
Lancarnya Aliran Darah ke Otak
Selain meningkatkan Vitaliti dan Semangat, akan meningkatkan juga daya pemikiran, kecerdasan, daya tangkap, ingatan, memberi inspirasi, kreasi, idea-idea, kreativiti, imaginasi, dll. Akan memberi rasa tenang, tenteram, damai dan bahagia, akan memunculkan gagasan-gagasan pemikiran baru berupa jalan keluar terbaik dari berbagai masalah dan kesulitan yang menimpa dirikita.Insya Allah
 
Proses Pembersihan Diri
Membersihkan Diri dari berbagai sifat-sifat negatif, sisi gelap, mahkluk jahat pendamping, energi negatif, melenyapkan stress, depresi, trauma, sakit hati, kebencian, dendam, kesusahan, kesedihan, ini adalah upaya Pemurnian untuk menjernihkan hati, mengembalikan kepada Fitrahnya sebagai Insan Kamil dengan tujuan memunculkan kemampuan mendengar suara hati terdalam yang merupakan sumber kebijaksanaan, prestasi dan motivasi.
 
Pengaktifan, Pembangkitan secara Mental, Emosi dan Spiritual (ESQ)
Untuk memunculkan, membangkitkan kemampuan dan potensi yang tersembunyi, pembangkitan-pengaktifan sifat-sifat yang baik (Akhlaqul Karimah), membangun citra positif yang berdaya tarik mempesona, kharismatik, berwibawa, disukai dan disayangi, banyak teman (Buka Aura).
 
Pengaktifan Kekuatan Fikiran (Fikiran Quantum)
Adalah suatu metode untuk melepaskan, mengarahkan, mengendalikan kekuatan diatas Normal-Adi kodrati-fikiran bawah sedar (unconscious mind / mentalis), sehingga menjadi langkah nyata dalam kehidupan sehari-hari, sekaligus pola pengasahannya, melalui Terapi Buka Aura Hikmah Hidayat Jati dan Pengembangan Potensi Diri di Hidayat Jati
 
Aliran Nur Hikmah Super Bioenergi Sesepuh
Merawat penyakit langsung dari akar masalahnya, dan sumber penyakitnya. Dengan melancarkan Aliran darah dan memperbaiki, membenahi serta meningkatkan metabolisme tubuh secara signifikan sehingga berbagai organ-organ tubuh bahagian dalam yang lemah dan sakit akan menjadi kuat dan kembali sihat. Jaringan tubuh yang rosak atau tumbuh abnormal akan di program ulang kembali agar tumbuh menjadi jaringan yang sihat, sumber-sumber penyakit dihancurkan dan diatur pembuangannya secara terpadu melalui berbagai saluran pembuangan.
 
Dengan dibuka Auranya, membangkitkan aura pesona, pengasihan, daya tarik pemikat, wibawa, kharisma, menarik, disayang, dihormati, meningkatkan percaya diri, rasa tenang, ketenteraman dan rasa bahagia, disukai banyak orang dan kemampuan untuk mempengaruhi orang, kekuatan fikiran, sabda, agar percaya, tunduk dan taat kepada Kita. (Hanya untuk Kebaikan)
 
Kemampuan memancarkan kecantikan, memperlambat penuaan, menurunkan, meningkatkan berat badan, memperhalus kulit, membuat wajah menjadi cantik bersinar alami, meningkatkan, mengembalikan keharmonisan dalam keluarga, dll.
 
Tanpa pantangan, tanpa kesan sampingan dan dapat untuk semua agama dan kepercayaan. Method paling praktikal dan tanpa risiko. Ingat?!!!! Jangan menggunakan susuk. Kalau anda meninggal nanti susah. Baik yang cair ataupun yang susuk logam,dll. Itu sangat berbahaya. Baik kesihatan mahupun jiwa. Produk ini terbatas, hanya tersedia dalam beberapa paket. Kami buat dalam jumlah terbatas. Jadi manfaatkan kesempatan istimewa ini. Yang tidak anda temukan ditempat lain.
 
KEUNIKAN
 
MUDAH - Tanpa perlu puasa, tanpa olah nafas, tanpa konsentrasi, tanpa ritual berat
PERMANEN - Berfungsi / bermanfaat selamanya
EFISIEN - Tidak perlu perawatan, hasil nyata
HALAL - Tidak bertentangan dengan agama
SELAMAT - Alami, tanpa kesan sampingan
TENANG - Tidak menganggu proses akhir kehidupan
ENERGI - Mempunyai energi Inti Gerak Hidayah Makrifat, mempunyai prana, bangkitnya kundalini, Bioenergi Tubuh, Qigong, dll
DAN BANYAK LAGI………………………..
 
PEMBIAYAAN:
(1)    JENIS LEVEL 1
MAHAR: RM155 (3 KAPSUL)

(2)    JENIS LEVEL 2
MAHAR: RM355 (7 KAPSUL)

(3)    JENIS LEVEL 3
MAHAR: RM555 (14 KAPSUL)
BONUS Minyak Aura Nur Mahabbah (Bulu Perindu Hitam)

(4)    JENIS LEVEL 4
MAHAR: RM755 (28 KAPSUL)
BONUS Minyak Mahabbah Pengasihan Asma Hidayah Karomah (Bulu Perindu Emas)
Semua Program Keilmuan Tenaga Dalam & Ilmu Hikmah Hidayat Jati
Baik Datang Langsung Mahupun Jarak Jauh
Akan Dibimbing & diijazahkan oleh:
Master Mohamad Khairul Firdauz Bin Anuar
Guru Besar Hidayat Jati Spiritual Development Centre
FOUNDER & DIRECTOR OF SPIRITUAL  HEALING SYSTEM
MASTER OF HIDAYAT JATI INNER POWER MARTIAL ARTS
GURU PERUBATAN ISLAM, TRADISIONAL MELAYU DAN TENAGA DALAM INSANI
GURU TENAGA DALAM KAROMAH HAQQUL YAKIN
GURU AGUNG (PAMUNGKAS) HAQQUL YAKIN
MAHAGURU LAM JALALAHKami di Hidayat Jati Spiritual Development Centre mempunyai lebih dari 1000 keahlian Tenaga dalam dan Ilmu Hikmah Haq Karomah dari seluruh pelusuk di Malaysia (Semenanjung Malaysia, Sabah, Sarawak), Indonesia, Brunei, Singapura dan lain-lain.Tenaga Dalam Gerak Hidayah (Super Hot)
Penyembuhan Islam (Hot)
Nurul Hidayah Akbar Makrifat Billah (Super Hot)
Tenaga Dalam Asmaul Husna (Super Hot)
Pengasihan Raja Ulung Tingkat Tinggi (Hot)
Pernafasan Super Bio-Elektrik 
Meditasi Al-Hikmah Nur Hidayah Ilahi 
Hipnotis Melayu Tingkat Tinggi 
Mustika Karomah Mustika Hidayah Ilahi 
Jalur Kerezekian Agung Tingkat Tinggi 


Ilmu Warisan Leluhur (Hot)
Ilmu Pendekar Melayu (Hot)
Ilmu Pelbagai Fungsi
Ilmu Mahabbah (Hot)
Ilmu Keselamatan Diri
Ilmu Firasat Bathin
Ilmu Kerezekian Kubro
Ilmu Pagar Ghoib Khusus
Ilmu Pengubatan Hikmah
Ilmu Halimunan


Kapsul Bio-Energy (Hot)
Minyak Pengasihan Mahabbah (Super Hot)
Minyak Pengasih Akar Cenuai
Minyak Pengasih Buluh Perindu
Minyak Pelaris Bertap Emas
Minyak Pengasih Pamungkas (Hot)
Minyak Aura Nur Mahabbah
Terapi Mandi Aura Nur Hidayah
Terapi Mandi Aura Pamungkas


Bahaya Menabur Fitnah (Wajib Baca)
Kehebatan Al-Quran
Tanda-Tanda Gangguan Sihir
Tenaga Dalam VS Tenaga Sihir