Kelimuan Utama Hidayat Jati
Tenaga Dalam Gerak Hidayah
Tenaga Dalam Asmaul Husna
Ilmu Nurul Hidayah Akbar
Ilmu Pengasih Raja Ulung
Ilmu Penyembuhan Islam
Ilmu Super Bio-Elektrik
Ilmu Kerezekian Agung
Ilmu Karomah Mustika
Ilmu Hipnotis Melayu
Ilmu Meditasi Al-Hikmah


Keilmuan Khusus Hidayat Jati
Ilmu Warisan Leluhur
Ilmu Pendekar Melayu
Ilmu Pelbagai Fungsi


Ilmu Hikmah Warisan Hidayat Jati
Ilmu Mahabbah
Ilmu Keselamatan Diri
Ilmu Firasat Bathin
Ilmu Kerezekian Kubro
Ilmu Pagar Ghaib
Ilmu Penyembuhan Hikmah
Ilmu Halimunan


Produk Alternatif
Kapsul Bio-Energy
Minyak Aura Nur Mahabbah
Minyak Pengasih Mahabbah
Minyak Pengasih Akar Cenuai
Minyak Pengasih Buluh Perindu
Minyak Pelaris Bertap Emas
Minyak Pengasih Pamungkas


Terapi Alternatif Hidayat Jati
Terapi Mandi Aura Nur Hidayah
Terapi Mandi Aura Pamungkas
Tenaga Dalam Asmaul Husna

InsyaAllah, khasiat amalan Tenaga Dalam Inti Asmaul Husna ini adalah untuk kekebalan kulit dari senjata tajam, mengubati penyakit tulang dan persendian, selamat dari kecelakaan kenderaan, penangkal berbagai jenis sihir (tenung, santet, guna-guna dan sebagainya) menolak gangguan jin, setan, meningkatkan daya wibawa dan karisma (mahabbah umum), mempermudah datangnya rezeki, menambah kekuatan tangan (pukulan) dan seluruh badan, tenaga dalam (pukulan jarak jauh) dan lain-lain.

Tenaga Dalam Inti  Asmaul Husna memiliki karakteristik tersendiri. Ciri-ciri itu antara lain:

 • Untuk menghadapi lawan-lawan yang berupa makhluk halus seperti jin yang jahat,atau kekuatan black magic, Tenaga Dalam Inti Asmaul Husna lebih dapat diandalkan daripada tenaga dalam biasa.
 • Bila orang telah memiliki Tenaga Dalam Inti Asmaul Husna, maka, seluruh tubuhnya telah terlindungi tenaga dalam tersebut. Kemudian sesuatu yang menyelimuti tubuhnya itu adalah bahagian dari sistem getaran bio-elektrik yang dibentuk dari hasil pernafasan tenaga dalam, terutama pernafasan dengan menggunakan jurus. Kerana pernafasannya bercampur dengan kekuatan Asmaul Husna maka sistem getaran elektrik yang dibentuk itu berbeza dengan sistem getaran elektrik yang dibentuk dari hasil latihan tenaga dalam biasa. Perbezaan terletak pada kemampuan untuk menghadapi dahsyatnya bahaya yang mengancam. Pada tingkatan tertentu Tenaga Dalam Inti Asmaul Husna mampu menghadapi bahaya senjata api, racun dan sebagainya.
 • Tenaga Dalam Inti Asmaul Husna memiliki daya serang yang dahsyat dan tidak dibatasi oleh ruang. Dimanapun lawan berada, dibelahan bumi sekalipun dapat dipukul bahkan dihancurkan oleh kekuatan Tenaga Dalam Inti Asmaul Husna. Kekuatan seperti ini tidak terdapat pada tenaga dalam biasa. Sudah pasti untuk menguasai ilmu pukulan jarak jauh ini diperlukan persyaratan tertentu dan harus dilihat dulu bagaimana karakter/peribadi orangnya. Hal ini dimaksudkan agar jangan sampai terjadi penyalahgunaan.
 • Sakit akibat pukulan jarak jauh dari Tenaga Dalam Inti Asmaul Husna sangat sulit untuk dapat disembuhkan oleh tenaga dalam biasa, kerana kemampuannya jelas berbeza. Hanya Tenaga Dalam Inti Asmaul Husna yang mampu mengubati/merawatnya, terutama bila yang mengubatinya masih bersumber dari aliran yang sama.
 • Ciri lain Tenaga Dalam Inti Asmaul Husna adalah memiliki daya pantulan yang hebat. Daya pantul lain dengan daya serang, kalau daya serang sengaja melakukan penyerangan atau melontarkan tenaga dalamnya kesuatu objek, sedangkan daya pantul si pemilik tenaga dalam pasif, tetapi ilmunya secara automatik akan mengendalikan serangan atau perbuatan-perbuatan jahat. Ibarat cermin yang kena sinar maka sinar itu akan memantul kembali. Oleh kerana itu maka berbuat baiklah kepada semua orang, jangan sekali-kali berbuat jahat, siapa tahu orang yang anda sakiti itu memiliki ilmu pantulan, anda akan mengalami kecelakaan.

 

Mahar Keilmuan: RM350 (Sila Tambah RM10 untuk kos Pos)
Yuran kursus ini termasuk Akuan Ijazah, Kitab Lengkap Berwarna Tenaga Dalam Inti  Asmaul Husna Hidayat Jati dan bahan-bahan pengijazahan.

Anda boleh membuat pesanan sebanyak mana ilmu yang anda mahu secara jarak jauh / online internet atau datang ke tempat di mana Master Mohamad Khairul Firdauz berada. Kos penghantaran sebanyak RM10 (Malaysia Sahaja) atau RM??? (luarnegara tertakluk kepada kadar bayaran pos semasa) akan dikenakan untuk sekali penghantaran. Pengiriman Manual Lengkap dan bahan-bahan pengijazahan (jika ada) akan dibuat sebaik sahaja wang telah dibank-inkan dan setelah ritual pengijazahan selesai. InsyaAllah, pesanan anda akan dikirim secepat mungkin.

Selain itu untuk membuat pesanan keilmuan secara jarak jauh / secara hadir diri, anda boleh membuat pembayaran secara internet ON-LINE melalui Maybank2u atau CIMBClicks dari mana-mana bank anda yang menyediakan perkhidmatan secara internet ON-LINE atau ATM transfer.
Ada 2 Langkah Cara Pembayaran Yang Perlu Anda Ikuti
LANGKAH 1 - Masukkan Pembayaran Ke Akaun Berikut

Sila Bank-in bayaran anda ke salah satu bank seperti yang tertera dibawah:-


NAMA AKAUN MOHAMAD KHAIRUL FIRDAUZ BIN ANUAR
NO. AKAUN 1612 1108 4524
Untuk Online transfer, masukkan email:
masterkhairul@hidayatjati2u.com


NAMA AKAUN MOHAMAD KHAIRUL FIRDAUZ BIN ANUAR
NO. AKAUN 7033-5346-05
Untuk Online transfer, masukkan email:
masterkhairul@hidayatjati2u.com


NAME MOHAMAD KHAIRUL FIRDAUZ BIN ANUAR
ADDRESS 13, JALAN ABANG BARIENG
CITY SIBU
PROVINCE/STATE SARAWAK
ZIPCODE 96000
COUNTRY MALAYSIA


LANGKAH 2 - Pengesahan Pembayaran
1. Setelah membuat pembayaran, sila hantar butiran peribadi seperti di bawah ke email masterkhairul@hidayatjati2u.com atau sms/mms/WhatsApp ke 016-3223502:
 • Nama Penuh:
 • Email: (Jika ada)
 • Alamat Surat-Menyurat:
 • No. Tel:
 • Nama Ibu:
 • Bukti Transfer resit bank maybank:
 2. Kami akan membuat penghantaran terus ke tempat anda setelah kami menerima bukti pembayaran daripada anda. Harap maklum.


Perhatian
1. Kami akan membuat ritual pengijazahan dan seterusnya membuat penghantaran terus ke tempat anda setelah kami menerima bukti pembayaran daripada anda.
2. Setelah membuat pembayaran, sila hantar email/sms/mms/WhatsApp Butiran Peribadi Anda. Butiran Peribadi Anda sangat penting untuk melancarkan lagi kerja-kerja ritual kami.
3. Jangan risau dengan maklumat yang anda berikan kepada kami kerana kami akan menjaga segala maklumat anda dengan rapi.
PESANAN PENTING UNTUK WANITA
Hampir semua wanita berpandangan bahawa ilmu ini hanya boleh dipelajari oleh lelaki, padahal kenyataannya, 70% mangsa jenayah adalah wanita.
Memang umumnya kekuatan fizikal wanita lebih rendah daripada lelaki, tetapi mengapa tidak mencuba belajar Program Keilmuan Hidayat Jati?
Semua Program Keilmuan Tenaga Dalam & Ilmu Hikmah Hidayat Jati
Baik Datang Langsung Mahupun Jarak Jauh
Akan Dibimbing & diijazahkan oleh:
Hidayat Jati SDC
Master Mohamad Khairul Firdauz Bin Anuar
GURU BESAR HIDAYAT JATI SPIRITUAL DEVELOPMENT CENTRE

FOUNDER & DIRECTOR OF SPIRITUAL  HEALING SYSTEM
MASTER OF HIDAYAT JATI INNER POWER MARTIAL ARTS
GURU PERUBATAN ISLAM, TRADISIONAL MELAYU DAN TENAGA DALAM INSANI
GURU TENAGA DALAM KAROMAH HAQQUL YAKIN
GURU AGUNG (PAMUNGKAS) HAQQUL YAKIN
MAHAGURU LAM JALALAH


Kami di Hidayat Jati Spiritual Development Centre mempunyai lebih dari 1000 keahlian Tenaga dalam dan Ilmu Hikmah Haq Karomah dari seluruh pelusuk di Malaysia (Semenanjung Malaysia, Sabah, Sarawak), Indonesia, Brunei, Singapura, Mesir dan lain-lain.

PROFIL GURU BESAR
TESTIMONIAL AHLI
CARA PEMBAYARAN
HUBUNGI KAMI


Akademi Hidayat Jati SDC


Tanda Gangguan Sihir
Tenaga Dalam VS Sihir
Bahaya Menabur Fitnah
Kehebatan Al-Quran