Kelimuan Utama Hidayat Jati
Tenaga Dalam Gerak Hidayah
Tenaga Dalam Asmaul Husna
Ilmu Nurul Hidayah Akbar
Ilmu Pengasih Raja Ulung
Ilmu Penyembuhan Islam
Ilmu Super Bio-Elektrik
Ilmu Kerezekian Agung
Ilmu Karomah Mustika
Ilmu Hipnotis Melayu
Ilmu Meditasi Al-Hikmah


Keilmuan Khusus Hidayat Jati
Ilmu Warisan Leluhur
Ilmu Pendekar Melayu
Ilmu Pelbagai Fungsi


Ilmu Hikmah Warisan Hidayat Jati
Ilmu Mahabbah
Ilmu Keselamatan Diri
Ilmu Firasat Bathin
Ilmu Kerezekian Kubro
Ilmu Pagar Ghaib
Ilmu Penyembuhan Hikmah
Ilmu Halimunan


Produk Alternatif
Kapsul Bio-Energy
Minyak Aura Nur Mahabbah
Minyak Pengasih Mahabbah
Minyak Pengasih Akar Cenuai
Minyak Pengasih Buluh Perindu
Minyak Pelaris Bertap Emas
Minyak Pengasih Pamungkas


Terapi Alternatif Hidayat Jati
Terapi Mandi Aura Nur Hidayah
Terapi Mandi Aura Pamungkas
Ilmu Mahabbah

Manusia diciptakan Tuhan dengan sebaik-baik ciptaan. Diantara kurniaan besar yang tersimpan dalam jiwa manusia adalah “daya tarik” yang lazim disebut daya magnetis tubuh. Daya tarik itu ibarat magnet yang mampu menarik benda lain yang lebih lemah. Ibarat cahaya, ia mengalahkan cahaya lain yang lebih lemah. Cahaya matahari mengalahkan cahaya lilin. Sebaliknya, cahaya lilin dapat mengalahkan (menerangi) ruangan yang gelap. Menguatkan “cahaya dan magnet” jiwa dapat ditempuh dengan berbagai cara, termasuk memiliki Ilmu Pelet atau pengasihan.

Namun banyak pemilik ilmu pelet dan orang yang pasang susuk justeru terjerumus pada kehidupan yang tidak menentu dan sengsara meskipun kelihatannya senang. Misalnya, dengan semudahnya ganti-ganti pasangan, sering kawin-cerai, dan yang pasti, kurang menghormati hubungan percintaan kerana ia beranggapan cinta mudah didapatkannya.

Percayalah..! Hukum Tuhan sangatlah adil. Orang yang menanam kebajikan akan menuai kebajikan. Sebaliknya, orang yang banyak menanam keburukan pun akan menuai keburukan juga. Menabur angin menuai badai, menabur maksiat menuai ketulahan. Bahkan menurut para waskita (orang yang memiliki mata batin), orang yang menyalahgunakan ilmu pelet, terlebih lagi jika berlanjut pada tindakan zina, maka tubuh pemilik ilmu pelet tersebut sebetulnya diikuti oleh makhluk gaib yang buruk rupa yang merupakan makhluk pembawa sial. Sehingga sepanjang hidupnya selalu sengsara, jauh dari kemakmuran.

Berdasarkan pengalaman, "ilmu daya tarik" yang selamat dan baik adalah ilmu yang kekuatan daya tariknya ditujukan secara umum, reaksinya lembut dan tidak menyebabkan orang lain merasa "cinta" diluar batas kewajaran. Inilah yang kami sebut Ilmu Mahabbah Pengasihan Alami, kerana rasa sayang yang diberikan setiap orang kepada Anda adalah logik dan sewajarnya, sehingga tidak menimbulkan kesan sampingan yang negatif  bagi orang yang menyayangi Anda atau kecurigaan orang lain bahawa Anda menggunakan Ilmu Pelet atau pasang susuk.

PERHATIAN: Kami di Hidayat Jati tidak sekali-kali menawarkan khidmat memasang susuk, tanpa azimat, tangkal, wifik dan lain-lain. Di sini anda hanya akan memperolehi keilmuan / amalan yang benar-benar telah terasah dengan baik.

Inti kegunaan Ilmu Mahabbah Pengasihan Alami ini adalah untuk menundukan atau meluluhkan hati setiap orang. Dalam hal ini “Tunduk” yang saya maksud mengandung dua erti, iaitu:

 1. Tunduk kerana rasa cinta, sayang, kasihan dan semacamnya.
 2. Tunduk kerana takut, segan, menghormati dan semacamnya.

Dengan izin Tuhan, setelah proses transfer energi, Anda sudah memiliki kemampuan menundukkan yang bekerja tanpa Anda sadari. Secara automatik, setiap orang yang berinteraksi dengan Anda akan merasakan cinta dan hormat sekaligus. Rasa TUNDUK tersebut adalah hasil dari komposisi cinta 70% dan hormat 30%.

Namun jika digunakan secara khusus untuk “menaklukkan” orang tertentu, Anda boleh menentukan sendiri kadar cinta dan hormat tersebut. Misalnya untuk menaklukkan kekasih, kita maksudkan agar takluk kerana cinta saja, tanpa ada rasa segan, takut atau terlalu hormat. Kerana jika ada rasa segan/takut kemungkinan hubungan Anda dan kekasih Anda menjadi seperti Guru-Murid. Kekasih Anda tidak dapat merasa lega, tenang, santai, terbuka ketika berhadapan dengan Anda. Hubungan cinta seharusnya seperti persahabatan, dapat saling kasih sayang dengan bebas tanpa rasa segan(bukan bersifat maksiat)

Sedangkan jika digunakan untuk menaklukan atasan, bawahan, rakan kerja dan sebagainya, kita boleh kombinasikan antara rasa cinta dan hormat yang seimbang, atau terserah Anda..! Selama tujuan Anda baik, kami akan terus mendukung.

Proses menguasai Ilmu Mahabbah Pengasihan Alami sangatlah sederhana. Anda hanya perlu mengikuti proses pembangkitan dan transfer energi selama kurang lebih 5 minit. Umumnya (jika Anda cukup peka) setelah proses pembangkitan, Anda dapat langsung merasakan perbezaan dalam diri Anda. Anda merasa lebih tenang, gembira, percaya diri, wajah lebih cerah/bersinar dan sebagainya. Sama sekali tidak ada ritual yang menyimpang, tidak perlu meditasi dan tidak ada pantangan.

Pembangkitan Ilmu Mahabbah Pengasihan Alami hanya perlu dilakukan sekali seumur hidup. Selama Anda masih menginginkannya, energi mahabbah tetap ada, bahkan boleh bertambah kuat jika Anda bersedia meluangkan beberapa minit saja dalam sehari untuk membaca doa khusus yang diberikan Master Khairul kepada Anda. Inilah manfaat Ilmu Mahabbah Pengasihan Alami:

 1. Menghilangkan kesialan dalam percintaan. Sangat tepat untuk Anda yang sering putus cinta, dikhianati kekasih / suami / isteri atau susah mendapatkan kekasih. Nasib Anda dalam percintaan segera berubah, mudah bertemu jodoh, selalu romantik dan bahagia.
 2. Sangat tepat untuk memulai perkenalan dengan seseorang yang baru Anda temui hingga boelj menimbulkan "cinta pada pandangan pertama".
 3. Memancarkan daya tarik dan pesona yang sangat kuat, tapi bereaksi secara lembut hingga tak disedari. Anda dapat menggunakannya untuk menarik simpati lelaki/wanita yang Anda cintai. Dalam waktu relatif cepat dia jatuh cinta sepenuh hati kepada Anda.
 4. Melunakkan hati calon mertua, orang tua dan semua anggota keluarga yang tidak menyetujui hubungan cinta Anda.
 5. Mengekalkan hubungan cinta (kekasih /pernikahan). Pasangan selalu setia, selalu ingin dekat dengan Anda dan tidak pernah bosan. Anda tidak perlu takut kekasih /pasangan Anda akan meninggalkan Anda.
 6. Menimbulkan perasaan "rindu berat" pada orang yang Anda kehendaki.
 7. Selain dapat menyatukan cinta, juga dapat  membubarkan hubungan cinta yang tidak seharusnya terjadi. Misalnya perselingkuhan, hubungan cinta antara saudara, hubungan cinta yang berakibat negatif dan sebagainya.
 8. Memancarkan innerbeauty, Meningkatkan kepercayaan diri. Secara automatik mengikis sifat rendah diri.
 9. Wajah dan seluruh badan memancarkan aura yang mempesona.
 10. Wajah terlihat lebih menawan, semakin tampan/cantik.
 11. Wajah tampak segar dan gembira, sehingga menyenangkan setiap orang yang memandang.
 12. Senantiasa disenangi dan disegani dalam pergaulan.
 13. Dicintai dan disayang oleh semua orang sehingga menghindarkan diri dan keluarga dari permusuhan, kebencian dan fitnah.
 14. Meluluhkan hati orang yang marah/benci menjadi sayang kepada Anda. Sangat berguna ketika Anda terjerat masalah hukum.
 15. Menundukkan pasangan yang berwatak keras dan sulit sekali di atur.
 16. Menghindarkan suami/isteri dari perselingkuhan/ kecurangan.
 17. Memancarkan sifat kepemimpinan dan daya tarik pemimpin (karisma) sehingga selalu dimuliakan, disegani dan dihormati. Dengan demikian Anda mudah mempengaruhi orang lain, mampu mempertahankan atau naik jabatan.
 18. Meluluhkan hati atasan yang suka marah-marah.
 19. Menundukkan bawahan yang tidak patuh.
 20. Musuh, lawan atau orang yang punya masalah dengan Anda menjadi takut, tunduk, menghormati Anda.
 21. Membuat orang ketakutan "seluruh badannya bergetar" dan tidak berani melawan hanya dengan bentakkan atau gertakan.
 22. Dengan semua daya tarik Anda, akan memudahkan dalam bidang pekerjaan. Anda mudah melobi, dipercaya dalam kerjasama bisnes, melamar pekerjaan, meminjam modal dan sebagainya.
 23. Masih banyak manfaat lain yang terlalu banyak jika harus disebutkan semua. Intinya: Ilmu Mahabbah ini adalah untuk mempengaruhi hati orang lain agar cinta, sayang dan tunduk kepada kita.


Keterangan Penting:
Ilmu Mahabbah Pengasihan ini sangat sesuai  untuk mengekalkan hubungan percintaan atau untuk ketenteraman keluarga. Namun jika sudah terjadi masalah seperti cinta ditolak, perselingkuhan, pasangan meninggalkan Anda dan semacamnya, maka Anda perlu mengikuti layanan Solusi Masalah Cinta.


ILMU MAHABBAH CAHAYA HATI
Agar si dia jatuh cinta kepada anda, gunakan amalan yang ampuh ini untuk membuat si dia jatuh cinta, terbayang-bayang, teringat-ingat dan tak mampu lupakan anda. Dengan syarat orang yang dituju hendaklah dinikahi. Dilarang keras untuk main-main atau sekadar mencuba. Risiko tanggung sendiri.

Bayaran Ijazah bagi negeri-negeri dalam Malaysia termasuk Sabah Dan Sarawak:
Yuran Kursus RM50 (Tambahan RM10 untuk kos Penghantaran Pos)

ILMU MAHABBAH PENAKLUK SEJAGAT
Agar si dia jatuh cinta kepada anda dan anda dipandang berwibawa di mata umum.

Bayaran Ijazah bagi negeri-negeri dalam Malaysia termasuk Sabah Dan Sarawak:
Yuran Kursus RM50 (Tambahan RM10 untuk kos Penghantaran Pos)

ILMU MAHABBAH PENAKLUK HATI
Amalan ini berguna untuk menjadikan lawan jenis mencintai anda dan ditaburkan di lokasi yang biasanya dilewati si dia.

Bayaran Ijazah bagi negeri-negeri dalam Malaysia termasuk Sabah Dan Sarawak:
Yuran Kursus RM50 (Tambahan RM10 untuk kos Penghantaran Pos)

ILMU MAHABBAH ASAP ROKOK
Amalan ini berguna untuk menjadikan lawan jenis mencintai anda. Jika si dia menghirupnya, maka si dia akan jatuh cinta kepada anda.

Bayaran Ijazah bagi negeri-negeri dalam Malaysia termasuk Sabah Dan Sarawak:
Yuran Kursus RM50 (Tambahan RM10 untuk kos Penghantaran Pos)

ILMU MAHABBAH TAPAK KAKI
Amalan ini berguna untuk menjadikan lawan jenis mencintai anda. juga cocok untuk pasangan yang selingkuh agar kembali.

Bayaran Ijazah bagi negeri-negeri dalam Malaysia termasuk Sabah Dan Sarawak:
Yuran Kursus RM50 (Tambahan RM10 untuk kos Penghantaran Pos)

 ILMU MAHABBAH PEMIKAT HATI
Amalan ini berguna untuk menjadikan lawan jenis mencintai anda.

Bayaran Ijazah bagi negeri-negeri dalam Malaysia termasuk Sabah Dan Sarawak:
Yuran Kursus RM50 (Tambahan RM10 untuk kos Penghantaran Pos)

 ILMU MAHABBAH ASMA SULAIMAN
Amalan ini berguna untuk menjadikan lawan jenis mencintai anda atau untuk menundukkan orang lain seperti atasan dan lain-lain. Jika diperlukan untuk menundukkan lawan jenis atau atasan, bisa dibaca 1 x atau 7 x ketika akan berhadapan atau bisa dibaca 7 x lalu tiup ke air untuk diminum si dia atau atasan anda.

Bayaran Ijazah bagi negeri-negeri dalam Malaysia termasuk Sabah Dan Sarawak:
Yuran Kursus RM50 (Tambahan RM10 untuk kos Penghantaran Pos)

ILMU MAHABBAH SURAT YUSUF
Amalan ini berguna untuk menjadikan lawan jenis mencintai anda atau untuk menundukkan orang lain seperti atasan dll.

Bayaran Ijazah bagi negeri-negeri dalam Malaysia termasuk Sabah Dan Sarawak:
Yuran Kursus RM50 (Tambahan RM10 untuk kos Penghantaran Pos)

 ILMU MAHABBAH AL WADUD
Amalan ini berguna untuk menjadikan lawan jenis mencintai anda, atau mau menyatukan 2 hati atau untuk menundukkan orang lain seperti atasan dan lain-lain.

Bayaran Ijazah bagi negeri-negeri dalam Malaysia termasuk Sabah Dan Sarawak:
Yuran Kursus RM50 (Tambahan RM10 untuk kos Penghantaran Pos)

ILMU MAHABBAH PEMBUNGKAM
Amalan ini berguna untuk menjadikan orang yang diajak bicara tunduk dan tidak berkata yang menyakitkan hati.

Bayaran Ijazah bagi negeri-negeri dalam Malaysia termasuk Sabah Dan Sarawak:
Yuran Kursus RM50 (Tambahan RM10 untuk kos Penghantaran Pos)

ILMU MAHABBAH PENGASIH UMUM
Agar si dia jatuh cinta kepada anda dan anda dipandang berwibawa di mata umum.

Bayaran Ijazah bagi negeri-negeri dalam Malaysia termasuk Sabah Dan Sarawak:
Yuran Kursus RM50 (Tambahan RM10 untuk kos Penghantaran Pos)


Anda boleh membuat pesanan sebanyak mana ilmu yang anda mahu secara jarak jauh / online internet atau datang ke tempat di mana Master Mohamad Khairul Firdauz berada. Kos penghantaran sebanyak RM10 (Malaysia Sahaja) atau RM??? (luarnegara tertakluk kepada kadar bayaran pos semasa) akan dikenakan untuk sekali penghantaran. Pengiriman Manual Lengkap dan bahan-bahan pengijazahan (jika ada) akan dibuat sebaik sahaja wang telah dibank-inkan dan setelah ritual pengijazahan selesai. InsyaAllah, pesanan anda akan dikirim secepat mungkin.

Selain itu untuk membuat pesanan keilmuan secara jarak jauh / secara hadir diri, anda boleh membuat pembayaran secara internet ON-LINE melalui Maybank2u atau CIMBClicks dari mana-mana bank anda yang menyediakan perkhidmatan secara internet ON-LINE atau ATM transfer.
Ada 2 Langkah Cara Pembayaran Yang Perlu Anda Ikuti
LANGKAH 1 - Masukkan Pembayaran Ke Akaun Berikut

Sila Bank-in bayaran anda ke salah satu bank seperti yang tertera dibawah:-


NAMA AKAUN MOHAMAD KHAIRUL FIRDAUZ BIN ANUAR
NO. AKAUN 1612 1108 4524
Untuk Online transfer, masukkan email:
masterkhairul@hidayatjati2u.com


NAMA AKAUN MOHAMAD KHAIRUL FIRDAUZ BIN ANUAR
NO. AKAUN 7033-5346-05
Untuk Online transfer, masukkan email:
masterkhairul@hidayatjati2u.com


NAME MOHAMAD KHAIRUL FIRDAUZ BIN ANUAR
ADDRESS 13, JALAN ABANG BARIENG
CITY SIBU
PROVINCE/STATE SARAWAK
ZIPCODE 96000
COUNTRY MALAYSIA


LANGKAH 2 - Pengesahan Pembayaran
1. Setelah membuat pembayaran, sila hantar butiran peribadi seperti di bawah ke email masterkhairul@hidayatjati2u.com atau sms/mms/WhatsApp ke 016-3223502:
 • Nama Penuh:
 • Email: (Jika ada)
 • Alamat Surat-Menyurat:
 • No. Tel:
 • Nama Ibu:
 • Bukti Transfer resit bank maybank:
 2. Kami akan membuat penghantaran terus ke tempat anda setelah kami menerima bukti pembayaran daripada anda. Harap maklum.


Perhatian
1. Kami akan membuat ritual pengijazahan dan seterusnya membuat penghantaran terus ke tempat anda setelah kami menerima bukti pembayaran daripada anda.
2. Setelah membuat pembayaran, sila hantar email/sms/mms/WhatsApp Butiran Peribadi Anda. Butiran Peribadi Anda sangat penting untuk melancarkan lagi kerja-kerja ritual kami.
3. Jangan risau dengan maklumat yang anda berikan kepada kami kerana kami akan menjaga segala maklumat anda dengan rapi.
PESANAN PENTING UNTUK WANITA
Hampir semua wanita berpandangan bahawa ilmu ini hanya boleh dipelajari oleh lelaki, padahal kenyataannya, 70% mangsa jenayah adalah wanita.
Memang umumnya kekuatan fizikal wanita lebih rendah daripada lelaki, tetapi mengapa tidak mencuba belajar Program Keilmuan Hidayat Jati?
Semua Program Keilmuan Tenaga Dalam & Ilmu Hikmah Hidayat Jati
Baik Datang Langsung Mahupun Jarak Jauh
Akan Dibimbing & diijazahkan oleh:
Hidayat Jati SDC
Master Mohamad Khairul Firdauz Bin Anuar
GURU BESAR HIDAYAT JATI SPIRITUAL DEVELOPMENT CENTRE

FOUNDER & DIRECTOR OF SPIRITUAL  HEALING SYSTEM
MASTER OF HIDAYAT JATI INNER POWER MARTIAL ARTS
GURU PERUBATAN ISLAM, TRADISIONAL MELAYU DAN TENAGA DALAM INSANI
GURU TENAGA DALAM KAROMAH HAQQUL YAKIN
GURU AGUNG (PAMUNGKAS) HAQQUL YAKIN
MAHAGURU LAM JALALAH


Kami di Hidayat Jati Spiritual Development Centre mempunyai lebih dari 1000 keahlian Tenaga dalam dan Ilmu Hikmah Haq Karomah dari seluruh pelusuk di Malaysia (Semenanjung Malaysia, Sabah, Sarawak), Indonesia, Brunei, Singapura, Mesir dan lain-lain.

PROFIL GURU BESAR
TESTIMONIAL AHLI
CARA PEMBAYARAN
HUBUNGI KAMI


Akademi Hidayat Jati SDC


Tanda Gangguan Sihir
Tenaga Dalam VS Sihir
Bahaya Menabur Fitnah
Kehebatan Al-Quran