Kelimuan Utama Hidayat Jati
Tenaga Dalam Gerak Hidayah
Tenaga Dalam Asmaul Husna
Ilmu Nurul Hidayah Akbar
Ilmu Pengasih Raja Ulung
Ilmu Penyembuhan Islam
Ilmu Super Bio-Elektrik
Ilmu Kerezekian Agung
Ilmu Karomah Mustika
Ilmu Hipnotis Melayu
Ilmu Meditasi Al-Hikmah


Keilmuan Khusus Hidayat Jati
Ilmu Warisan Leluhur
Ilmu Pendekar Melayu
Ilmu Pelbagai Fungsi


Ilmu Hikmah Warisan Hidayat Jati
Ilmu Mahabbah
Ilmu Keselamatan Diri
Ilmu Firasat Bathin
Ilmu Kerezekian Kubro
Ilmu Pagar Ghaib
Ilmu Penyembuhan Hikmah
Ilmu Halimunan


Produk Alternatif
Kapsul Bio-Energy
Minyak Aura Nur Mahabbah
Minyak Pengasih Mahabbah
Minyak Pengasih Akar Cenuai
Minyak Pengasih Buluh Perindu
Minyak Pelaris Bertap Emas
Minyak Pengasih Pamungkas


Terapi Alternatif Hidayat Jati
Terapi Mandi Aura Nur Hidayah
Terapi Mandi Aura Pamungkas
Ilmu Kerezekian Agung

Inti rahsia Jalur Kerezekian Agung Tingkat Tinggi dengan metode yang mudah, latihan secara ilmiah dan nyata telah terbukti keampuhan dan keberkesanannya. Ia amat diperlukan bagi mereka yang menghadapi masalah kewangan, kesempitan hidup, hutang keliling pinggang, Insya Allah, gunakan Jalur Kerezekian Agung Tingkat Tinggi. Dengan arahan dan petunjuk dari kami, anda akan mampu menarik rezeki 4 penjuru alam. Keberhasilannya telah kami buktikan. Insya Allah dalam jangka masa setahun orang yang mengamalkannya akan menjadi kaya dan sukses. Inilah kekuatan JALUR AGUNG rezeki dan kekayaan.


Kegunaan/Manfaat Jalur Kerezekian Agung

Insya Allah, sebagai ikhtiar untuk: 

 • Membuka pintu rahmat Allah yang ada di langit maupun di bumi sehingga mendapatkan beragam kebaikan dunia seperti kerezekian, kemudahan, keberuntungan, kesuksesan dan lain-lain.
 • Mendapatkan perlindungan Allah dari segala macam bahaya zahir mahupun batin.
 • Mengangkat drajat dan martabat diri serta ikhtiar untuk membuka pintu kesuksesan atas segala usaha halal yang dilakukan.
 • Mengaktifkan energi perlindungan automatik tubuh secara alamiah dan ilahiah terhadap kejahatan zahir mahupun batin: santet, teluh, hipnotis, dan lain-lain.
 • Serta dapat menunjang karier dan kerezekian serta keselamatan anda.
 • Dan ratusan manfaat yang tidak dapat disebutkan satu persatu.

 
Dan masih banyak kegunaan lain yang tidak dapat disebutkan. Mudah tanpa puasa -/+ 30 minit. Tanpa ritual yang memberatkan. Dapat diproses secara langsung mahupun jarak jauh. Tidak mengganggu proses akhir kehidupan (ajal). Siapapun dapat mempelajarinya. Sangat sesuai untuk apa sahaja: ahli perniagaan, eksekutif, pemimpin, artis, yang ingin sukses dalam kehidupan. Ribuan orang telah membuktikan khasiatnya yang benar-benar nyata.

Ingatlah ilmu adalah salah satu cara kita berusaha kepada ALLAH S.W.T untuk mendapatkan kekayaan yang BERKAT & HALAL. Walaupun anda sudah memiliki Jalur Kerezekian Agung Tingkat Tinggi ini jangan pula anda tidak bekerja. Meskipun anda memiliki Jalur Kerezekian Agung Tingkat Tinggi ini, andah harus tetap mencari rezeki seperti biasa.

Insya Allah, dalam jangka masa setahun orang yang mengamalkannya akan menjadi KAYA dan SUKSES. Inilah kekuatan JALUR GHAIB rezeki dan kekayaan..

 

Mahar Keilmuan: RM250 (Tambahan RM10 untuk kos Penghantaran Pos)
Yuran kursus ini termasuk Akuan Ijazah, Kitab Lengkap Berwarna Jalur Kerezekian Agung Tingkat Tinggi Hidayat Jati dan bahan-bahan pengijazahan.


Anda boleh membuat pesanan sebanyak mana ilmu yang anda mahu secara jarak jauh / online internet atau datang ke tempat di mana Master Mohamad Khairul Firdauz berada. Kos penghantaran sebanyak RM10 (Malaysia Sahaja) atau RM??? (luarnegara tertakluk kepada kadar bayaran pos semasa) akan dikenakan untuk sekali penghantaran. Pengiriman Manual Lengkap dan bahan-bahan pengijazahan (jika ada) akan dibuat sebaik sahaja wang telah dibank-inkan dan setelah ritual pengijazahan selesai. InsyaAllah, pesanan anda akan dikirim secepat mungkin.

Selain itu untuk membuat pesanan keilmuan secara jarak jauh / secara hadir diri, anda boleh membuat pembayaran secara internet ON-LINE melalui Maybank2u atau CIMBClicks dari mana-mana bank anda yang menyediakan perkhidmatan secara internet ON-LINE atau ATM transfer.
Ada 2 Langkah Cara Pembayaran Yang Perlu Anda Ikuti
LANGKAH 1 - Masukkan Pembayaran Ke Akaun Berikut

Sila Bank-in bayaran anda ke salah satu bank seperti yang tertera dibawah:-


NAMA AKAUN MOHAMAD KHAIRUL FIRDAUZ BIN ANUAR
NO. AKAUN 1612 1108 4524
Untuk Online transfer, masukkan email:
masterkhairul@hidayatjati2u.com


NAMA AKAUN MOHAMAD KHAIRUL FIRDAUZ BIN ANUAR
NO. AKAUN 7033-5346-05
Untuk Online transfer, masukkan email:
masterkhairul@hidayatjati2u.com


NAME MOHAMAD KHAIRUL FIRDAUZ BIN ANUAR
ADDRESS 13, JALAN ABANG BARIENG
CITY SIBU
PROVINCE/STATE SARAWAK
ZIPCODE 96000
COUNTRY MALAYSIA


LANGKAH 2 - Pengesahan Pembayaran
1. Setelah membuat pembayaran, sila hantar butiran peribadi seperti di bawah ke email masterkhairul@hidayatjati2u.com atau sms/mms/WhatsApp ke 016-3223502:
 • Nama Penuh:
 • Email: (Jika ada)
 • Alamat Surat-Menyurat:
 • No. Tel:
 • Nama Ibu:
 • Bukti Transfer resit bank maybank:
 2. Kami akan membuat penghantaran terus ke tempat anda setelah kami menerima bukti pembayaran daripada anda. Harap maklum.


Perhatian
1. Kami akan membuat ritual pengijazahan dan seterusnya membuat penghantaran terus ke tempat anda setelah kami menerima bukti pembayaran daripada anda.
2. Setelah membuat pembayaran, sila hantar email/sms/mms/WhatsApp Butiran Peribadi Anda. Butiran Peribadi Anda sangat penting untuk melancarkan lagi kerja-kerja ritual kami.
3. Jangan risau dengan maklumat yang anda berikan kepada kami kerana kami akan menjaga segala maklumat anda dengan rapi.
PESANAN PENTING UNTUK WANITA
Hampir semua wanita berpandangan bahawa ilmu ini hanya boleh dipelajari oleh lelaki, padahal kenyataannya, 70% mangsa jenayah adalah wanita.
Memang umumnya kekuatan fizikal wanita lebih rendah daripada lelaki, tetapi mengapa tidak mencuba belajar Program Keilmuan Hidayat Jati?
Semua Program Keilmuan Tenaga Dalam & Ilmu Hikmah Hidayat Jati
Baik Datang Langsung Mahupun Jarak Jauh
Akan Dibimbing & diijazahkan oleh:
Hidayat Jati SDC
Master Mohamad Khairul Firdauz Bin Anuar
GURU BESAR HIDAYAT JATI SPIRITUAL DEVELOPMENT CENTRE

FOUNDER & DIRECTOR OF SPIRITUAL  HEALING SYSTEM
MASTER OF HIDAYAT JATI INNER POWER MARTIAL ARTS
GURU PERUBATAN ISLAM, TRADISIONAL MELAYU DAN TENAGA DALAM INSANI
GURU TENAGA DALAM KAROMAH HAQQUL YAKIN
GURU AGUNG (PAMUNGKAS) HAQQUL YAKIN
MAHAGURU LAM JALALAH


Kami di Hidayat Jati Spiritual Development Centre mempunyai lebih dari 1000 keahlian Tenaga dalam dan Ilmu Hikmah Haq Karomah dari seluruh pelusuk di Malaysia (Semenanjung Malaysia, Sabah, Sarawak), Indonesia, Brunei, Singapura, Mesir dan lain-lain.

PROFIL GURU BESAR
TESTIMONIAL AHLI
CARA PEMBAYARAN
HUBUNGI KAMI


Akademi Hidayat Jati SDC


Tanda Gangguan Sihir
Tenaga Dalam VS Sihir
Bahaya Menabur Fitnah
Kehebatan Al-Quran