Kelimuan Utama Hidayat Jati
Tenaga Dalam Gerak Hidayah
Tenaga Dalam Asmaul Husna
Ilmu Nurul Hidayah Akbar
Ilmu Pengasih Raja Ulung
Ilmu Penyembuhan Islam
Ilmu Super Bio-Elektrik
Ilmu Kerezekian Agung
Ilmu Karomah Mustika
Ilmu Hipnotis Melayu
Ilmu Meditasi Al-Hikmah


Keilmuan Khusus Hidayat Jati
Ilmu Warisan Leluhur
Ilmu Pendekar Melayu
Ilmu Pelbagai Fungsi


Ilmu Hikmah Warisan Hidayat Jati
Ilmu Mahabbah
Ilmu Keselamatan Diri
Ilmu Firasat Bathin
Ilmu Kerezekian Kubro
Ilmu Pagar Ghaib
Ilmu Penyembuhan Hikmah
Ilmu Halimunan


Produk Alternatif
Kapsul Bio-Energy
Minyak Aura Nur Mahabbah
Minyak Pengasih Mahabbah
Minyak Pengasih Akar Cenuai
Minyak Pengasih Buluh Perindu
Minyak Pelaris Bertap Emas
Minyak Pengasih Pamungkas


Terapi Alternatif Hidayat Jati
Terapi Mandi Aura Nur Hidayah
Terapi Mandi Aura Pamungkas
Ilmu Halimunan

Berkah rahmat, hidayah serta inayah-Nya, saya dapat menyiapkan sebuah Program Transfer Spiritual Ilmu Halimunan Hidayat Jati. Program Transfer Spiritual Ilmu Halimunan Hidayat Jati ini mengandungi berbagai tariqat untuk melindungi diri daripada bahaya kejahatan orang-orang yang tidak  bertanggungjawab yang selalu membuat penganiayaan kepada orang lain.

Sebagaimana yang kita ketahui bahawa sejak zaman dahulu sampai sekarang, bahkan entah sampai bila pun, tindakan kejahatan seperti merompak, penganiayaan, pergaduhan, pembunuhan dan kes rogol  dan jenayah berat lainnya masih saja mewarnai kehidupan masyarakat sehari-hari.  Bahkan di dalam era perkembangan ilmu pengetahuan dan teknologi yang sangat pesat seperti sekarang ini, kejahatan  tetap berkembang sesuai dengan perkembangan ilmu pengetahuan dan teknologi.

Oleh kerana itu saya Master Khairul ketengahkan kepada anda yang budiman sebuah Program Transfer Spiritual Ilmu Halimunan Hidayat Jati sebagai “ikhtiar” untuk memohon perlindungan Allah SWT dari tindakan kejahatan para penjenayah yang tidak mengenal belas kasihan dan berperikemanusiaan, agar anda selamat dari kejahatan mereka dengan jalan tariqat agar mereka tidak mampu melihat kita. Insya ALLAH.

Saya berharap amalan-amalan ini menjadi sarana untuk bertaqarrub(mendekatkan diri) kepada Allah, disamping untuk keselamatan diri di dunia dan akhirat. Aamiin.

 Keistimewaan Ilmu ini adalah :

Satu ilmu berfungsi ganda yang intinya untuk keselamatan, iaitu dengan "menyamarkan" dan terhindar dari serangan.
Terhindar dari segala serangan, baik menggunakan senjata mahupun tanpa senjata.
Terhindar dari segala serangan sihir (ilmu hitam).
Menghilang, membuat diri tidak terlihat dari pandangan orang yang berniat jahat.

Dalam dunia persilatan, menghilang atau membuat diri tidak terlihat bukanlah suatu tindakan pengecut selama itu dilakukan demi kebaikan bersama. Orang yang bijaksana tentu berusaha melakukan yang tebaik agar dirinya selamat dan menyelamatkan orang lain, sekalipun orang lain itu adalah orang yang berniat jahat pada-nya.


Namun perlu diingat, bahawa menghilang bukanlah penyelesaian masalah. Menghilang sama ertinya dengan bersembunyi. Kita menghilang kerana tidak ingin terjadi perkelahian yang menimbulkan korban. Dengan mengulur waktu, diharapkan amarah lawan mereda dan dapat diajak berunding. Meskipun Anda sudah menguasai banyak ilmu spiritual, bukan bererti kita boleh sombong dan gegabah dalam bertindak. Seboleh mungkin kita cari jalan terbaik agar semua masalah dapat diselesaikan dengan cara yang baik dan tidak ada dendam berkelanjutan.


TIDAK TERLIHAT POLIS YANG ZALIM
Amalan ini dibaca dengan yakin dan sambil berdoa dihati minta ke ALLAH, maka, Insya ALLAH, anda akan selamat dan tidak terlihat oleh pandangan polis yang zalim.

Bayaran Ijazah bagi negeri-negeri dalam Malaysia termasuk Sabah Dan Sarawak:
Yuran Kursus RM50 (Tambahan RM10 untuk kos Penghantaran Pos)

SELAMAT DARI KEJARAN MUSUH
Kalimat di bawah ini jika dibaca dengan yakin dan sambil berdoa di hati minta ke ALLAH, maka insya ALLAH anda akan selamat dan tidak terlihat dari kejaran musuh anda. Ini amalan sudah terbukti oleh para pejuang di tanah air dahulu dari dikejar oleh para penjajah.

Bayaran Ijazah bagi negeri-negeri dalam Malaysia termasuk Sabah Dan Sarawak:
Yuran Kursus RM50 (Tambahan RM10 untuk kos Penghantaran Pos)

NAIK KENDERAAN TANPA BAYARAN – DIWAKTU TERDESAK
Ilmu ini hendaklah dibaca dengan yakin dan sambil berdoa di hati minta ke ALLAH, maka insya ALLAH anda akan tidak terlihat oleh konduktor bas. Ini biasanya hanya berlaku di saat terdesak / tidak mempunyai wang sama sekali untuk membayar tiket bas dan sebagainya.

Bayaran Ijazah bagi negeri-negeri dalam Malaysia termasuk Sabah Dan Sarawak:
Yuran Kursus RM50 (Tambahan RM10 untuk kos Penghantaran Pos)

ILMU KHUSUS UNTUK MENGHILANG DARI MUSUH
Apabila ingin tidak kelihatan (tidak dapat dilihat orang / menghilang) baik ketika di dalam perjalanan(berpergian) atau ketika di rumah, supaya selamat dari orang yang ingin berbuat jahat kepadanya seperti para perompak yang mahu mendatang rumahnya dengan mengugutnya, musuh yang mahu mencederakanya dan sebagainya.

Bayaran Ijazah bagi negeri-negeri dalam Malaysia termasuk Sabah Dan Sarawak:
Yuran Kursus RM50 (Tambahan RM10 untuk kos Penghantaran Pos)

BILA ANDA BERADA DI TEMPAT YANG BERBAHAYA
Apabila anda berada di tempat yang bahaya yang sering terjadinya kejahatan seperti rompakan, pembunuhan, pergaduhan yang sering terjadi ditempat itu sehingga anda merasa takut dan tidak tenteram,gunakanlah amalan ini, insya ALLAH musuh atau orang jahat tidak akan melihat anda.

Bayaran Ijazah bagi negeri-negeri dalam Malaysia termasuk Sabah Dan Sarawak:
Yuran Kursus RM50 (Tambahan RM10 untuk kos Penghantaran Pos)


Anda boleh membuat pesanan sebanyak mana ilmu yang anda mahu secara jarak jauh / online internet atau datang ke tempat di mana Master Mohamad Khairul Firdauz berada. Kos penghantaran sebanyak RM10 (Malaysia Sahaja) atau RM??? (luarnegara tertakluk kepada kadar bayaran pos semasa) akan dikenakan untuk sekali penghantaran. Pengiriman Manual Lengkap dan bahan-bahan pengijazahan (jika ada) akan dibuat sebaik sahaja wang telah dibank-inkan dan setelah ritual pengijazahan selesai. InsyaAllah, pesanan anda akan dikirim secepat mungkin.

Selain itu untuk membuat pesanan keilmuan secara jarak jauh / secara hadir diri, anda boleh membuat pembayaran secara internet ON-LINE melalui Maybank2u atau CIMBClicks dari mana-mana bank anda yang menyediakan perkhidmatan secara internet ON-LINE atau ATM transfer.
Ada 2 Langkah Cara Pembayaran Yang Perlu Anda Ikuti
LANGKAH 1 - Masukkan Pembayaran Ke Akaun Berikut

Sila Bank-in bayaran anda ke salah satu bank seperti yang tertera dibawah:-


NAMA AKAUN MOHAMAD KHAIRUL FIRDAUZ BIN ANUAR
NO. AKAUN 1612 1108 4524
Untuk Online transfer, masukkan email:
masterkhairul@hidayatjati2u.com


NAMA AKAUN MOHAMAD KHAIRUL FIRDAUZ BIN ANUAR
NO. AKAUN 7033-5346-05
Untuk Online transfer, masukkan email:
masterkhairul@hidayatjati2u.com


NAME MOHAMAD KHAIRUL FIRDAUZ BIN ANUAR
ADDRESS 13, JALAN ABANG BARIENG
CITY SIBU
PROVINCE/STATE SARAWAK
ZIPCODE 96000
COUNTRY MALAYSIA


LANGKAH 2 - Pengesahan Pembayaran
1. Setelah membuat pembayaran, sila hantar butiran peribadi seperti di bawah ke email masterkhairul@hidayatjati2u.com atau sms/mms/WhatsApp ke 016-3223502:
  • Nama Penuh:
  • Email: (Jika ada)
  • Alamat Surat-Menyurat:
  • No. Tel:
  • Nama Ibu:
  • Bukti Transfer resit bank maybank:
 2. Kami akan membuat penghantaran terus ke tempat anda setelah kami menerima bukti pembayaran daripada anda. Harap maklum.


Perhatian
1. Kami akan membuat ritual pengijazahan dan seterusnya membuat penghantaran terus ke tempat anda setelah kami menerima bukti pembayaran daripada anda.
2. Setelah membuat pembayaran, sila hantar email/sms/mms/WhatsApp Butiran Peribadi Anda. Butiran Peribadi Anda sangat penting untuk melancarkan lagi kerja-kerja ritual kami.
3. Jangan risau dengan maklumat yang anda berikan kepada kami kerana kami akan menjaga segala maklumat anda dengan rapi.
PESANAN PENTING UNTUK WANITA
Hampir semua wanita berpandangan bahawa ilmu ini hanya boleh dipelajari oleh lelaki, padahal kenyataannya, 70% mangsa jenayah adalah wanita.
Memang umumnya kekuatan fizikal wanita lebih rendah daripada lelaki, tetapi mengapa tidak mencuba belajar Program Keilmuan Hidayat Jati?
Semua Program Keilmuan Tenaga Dalam & Ilmu Hikmah Hidayat Jati
Baik Datang Langsung Mahupun Jarak Jauh
Akan Dibimbing & diijazahkan oleh:
Hidayat Jati SDC
Master Mohamad Khairul Firdauz Bin Anuar
GURU BESAR HIDAYAT JATI SPIRITUAL DEVELOPMENT CENTRE

FOUNDER & DIRECTOR OF SPIRITUAL  HEALING SYSTEM
MASTER OF HIDAYAT JATI INNER POWER MARTIAL ARTS
GURU PERUBATAN ISLAM, TRADISIONAL MELAYU DAN TENAGA DALAM INSANI
GURU TENAGA DALAM KAROMAH HAQQUL YAKIN
GURU AGUNG (PAMUNGKAS) HAQQUL YAKIN
MAHAGURU LAM JALALAH


Kami di Hidayat Jati Spiritual Development Centre mempunyai lebih dari 1000 keahlian Tenaga dalam dan Ilmu Hikmah Haq Karomah dari seluruh pelusuk di Malaysia (Semenanjung Malaysia, Sabah, Sarawak), Indonesia, Brunei, Singapura, Mesir dan lain-lain.

PROFIL GURU BESAR
TESTIMONIAL AHLI
CARA PEMBAYARAN
HUBUNGI KAMI


Akademi Hidayat Jati SDC


Tanda Gangguan Sihir
Tenaga Dalam VS Sihir
Bahaya Menabur Fitnah
Kehebatan Al-Quran